Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2019

Για παράβαση καθήκοντος δικάζεται η Ελ. Μιτζιφίρη!!

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Τριμελές Πλημελειοδικείο!

Μία από τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων οσο και τα ΜΜΕ, φθάνει στο ακροατήριο του Τριμελούς με κατηγορουμένη την δημοτική σύμβουλο Ελ. Μιτζιφίρη.

Αφορά τις γνωστές πλέον υποθέσεις από την εποχή που η Μιτζιφίρη ηταν Πρόεδρος της Α'βάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και για μία εξ αυτών της έχει επιβληθεί "αργία 30 ημερών" από την Αποκεντρωμένη για την οποία έχει καταθέσει προσφυγή.

Να σημειώσουμε οτι είχε υπάρξει έλεγχος από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και  ΕΔΕ από τον Δήμο Χαλκιδέων για την ύπαρξη ελείμματος στο ταμείο της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου