ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Για παράβαση καθήκοντος δικάζεται η Ελ. Μιτζιφίρη!!

Την ερχόμενη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο Τριμελές Πλημελειοδικείο!

Μία από τις υποθέσεις που έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τόσο το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Χαλκιδέων οσο και τα ΜΜΕ, φθάνει στο ακροατήριο του Τριμελούς με κατηγορουμένη την δημοτική σύμβουλο Ελ. Μιτζιφίρη.

Αφορά τις γνωστές πλέον υποθέσεις από την εποχή που η Μιτζιφίρη ηταν Πρόεδρος της Α'βάθμιας Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και για μία εξ αυτών της έχει επιβληθεί "αργία 30 ημερών" από την Αποκεντρωμένη για την οποία έχει καταθέσει προσφυγή.

Να σημειώσουμε οτι είχε υπάρξει έλεγχος από τους Επιθεωρητές Δημόσιας Διοίκησης και  ΕΔΕ από τον Δήμο Χαλκιδέων για την ύπαρξη ελείμματος στο ταμείο της Επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου