Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ενας "αμφιλεγόμενος" Κύπριος με ..βαρύ παρελθόν στο τιμόνι του ΑΟΧ!!! Δείτε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα....

Δεν έχουν τελειωμό τα ..βάσανα για την ιστορική ομάδα της Χαλκίδας, τον Α.Ο. Χαλκίς!!

Ενας Κύπριος επιχειρηματίας (όπως υποστηρίζει ο ίδιος) ο Φοίβος Μορίδης βρέθηκε αγνωστο πώς στην γενική συνέλευση του ΑΟΧ υποσχόμενος την "ανάσταση της ομάδας" και εξελέγη (από ποιούς άραγε;) νέος Πρόεδρος!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί διάφοροι ..σωτήρες με τα γνωστά αποτελέσματα...

Αυτή την φορά όμως το παρελθόν του νέου Προέδρου δεν είναι και τόσο .."λαμπερό" 'όπως υποστηρίζουν κάποιοι ..καλοθελητές που τον κουβάλησαν στην Χαλκίδα!!


γιατί δεν έβγαλε καθόλου τα σκοτεινά γυαλιά ο κος Μορίδης, ακόμα και οταν διάβαζε; 

Και παρά το γεγονός οτι τα υπάρχοντα δημοσιεύματα για τον "βίο και την πολιτεία" του Μορίδη δεν είναι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπό του αλλά και για τα κατορθώματα του με την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο!!
Εν τούτοις η πλειοψηφία της Γ.Σ. τον εξέλεξε Πρόεδρο!!

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς, πέρα απ’ τον νέο πρόεδρο της ομάδας Φ. Μορίδη, περιλαμβάνει τα εξής άτομα: Ανδρέας Ταβέλας, Τατιάνα Τσερέγκοφ, Σωκράτης Ευαγγέλου, Πάνος Ευαγγέλου, Γεωργία Τσουκαλά, Τζωρτζίνα Καψάλου, Τάκης Επισκόπου, Μιχάλης Λασουράς, Άρης Γρύλος, Μιχάλης Δήμας και Δημήτρης Γκαραβέλης.


Δείτε εδώ τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τον Μοιρίδη

http://www.balladoros.com/nea.php?news=4325&fbclid=IwAR3rT1DndrB5N7r0MgAKG3pCAl_PN87IlL-zMsshIAxw5xnqW1LFRnKJESk

http://archive.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/204595/kyprios-epicheirimatias-synelifthi-stin-athina-gia-chrei-123-ekat?fbclid=IwAR3w4q8VOCoMIu91bcCWD9aEYMjpcIDdg-gYGbjP7lVKSBwyYP1k6iKmYvA#sthash.FReFEmPq.dpuf



1 σχόλιο:

  1. Ο Μοριδης ειναι ενα καραλαμογιο που εχει φαει αρκετα λεφτα στο χωρο του ποδοσφαιρου με το ΠΑΟ TV. Ειναι αρχιψευτης που εκμεταλλευται τις αδυναμιες του κοσμου. Δεν εχει καμια επιχειρηση και ειναι ολα ψεματα, ενας δημοσιογραφισκος ηταν. Μετα το ΠΑΟ ειχε μια ετερεια που οργανωνε μια γκλαμουρατη εκδηλωση και εδεινε μαιμου βραβεια, ο καλυτερος επιχειρηματιας, ο καλυτερη προσωπικοτητα κλπ κλπ αυτο ηταν μια λαμογια με το φαλιρισμενο καθηγητη λαμογιας, το Λυκουρεζο που τον εχει σαν μαθητη του. Χρονια ψαχνει ομαδα να 'αγορασει' για να τη χρησιμοποιηση σαν εργαλειο για τις λαμογιες του αλλα οταν δεν εχει λεφτα δοκιμασε με τη δικια σας ομαδα για μερικες πενταροδεκαρες. Δεν εχει ουδεμια σχεση με την ετερεια Dreamworks που τον μυνησε γιατι χρησιμοποιουσε το ονομα τους. Μετα προσπαθησε να το παιξει Greek Facebook, και κατι αλλες λαμογιες και το τελευταιο εγχειρημα με το Λυκουρεζο ειναι να προσπαθησουν να φαν λεφτα απο τους εορτασμους των 200 χρονων απο το 1821. Προσοχη, μακρια απο αυτο τον ανθρωπο ειναι λαμογιο που προσπαθει να κλεψει για να ξαναζηση τα παλια χρονια με φερραρι νοικιασμενες απο τον ΠΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή