Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ενας "αμφιλεγόμενος" Κύπριος με ..βαρύ παρελθόν στο τιμόνι του ΑΟΧ!!! Δείτε τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα....

Δεν έχουν τελειωμό τα ..βάσανα για την ιστορική ομάδα της Χαλκίδας, τον Α.Ο. Χαλκίς!!

Ενας Κύπριος επιχειρηματίας (όπως υποστηρίζει ο ίδιος) ο Φοίβος Μορίδης βρέθηκε αγνωστο πώς στην γενική συνέλευση του ΑΟΧ υποσχόμενος την "ανάσταση της ομάδας" και εξελέγη (από ποιούς άραγε;) νέος Πρόεδρος!!

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν έχουν εμφανιστεί διάφοροι ..σωτήρες με τα γνωστά αποτελέσματα...

Αυτή την φορά όμως το παρελθόν του νέου Προέδρου δεν είναι και τόσο .."λαμπερό" 'όπως υποστηρίζουν κάποιοι ..καλοθελητές που τον κουβάλησαν στην Χαλκίδα!!


γιατί δεν έβγαλε καθόλου τα σκοτεινά γυαλιά ο κος Μορίδης, ακόμα και οταν διάβαζε; 

Και παρά το γεγονός οτι τα υπάρχοντα δημοσιεύματα για τον "βίο και την πολιτεία" του Μορίδη δεν είναι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπό του αλλά και για τα κατορθώματα του με την εμπλοκή του στο ποδόσφαιρο!!
Εν τούτοις η πλειοψηφία της Γ.Σ. τον εξέλεξε Πρόεδρο!!

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Χαλκίς, πέρα απ’ τον νέο πρόεδρο της ομάδας Φ. Μορίδη, περιλαμβάνει τα εξής άτομα: Ανδρέας Ταβέλας, Τατιάνα Τσερέγκοφ, Σωκράτης Ευαγγέλου, Πάνος Ευαγγέλου, Γεωργία Τσουκαλά, Τζωρτζίνα Καψάλου, Τάκης Επισκόπου, Μιχάλης Λασουράς, Άρης Γρύλος, Μιχάλης Δήμας και Δημήτρης Γκαραβέλης.


Δείτε εδώ τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για τον Μοιρίδη

http://www.balladoros.com/nea.php?news=4325&fbclid=IwAR3rT1DndrB5N7r0MgAKG3pCAl_PN87IlL-zMsshIAxw5xnqW1LFRnKJESk

http://archive.philenews.com/el-gr/koinonia-eidiseis/160/204595/kyprios-epicheirimatias-synelifthi-stin-athina-gia-chrei-123-ekat?fbclid=IwAR3w4q8VOCoMIu91bcCWD9aEYMjpcIDdg-gYGbjP7lVKSBwyYP1k6iKmYvA#sthash.FReFEmPq.dpufΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου