Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΛΚΙΔΑ Η συνεργασία παίρνει .."σάρκα και οστά"!

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας για συμφωνία συνεργασίας Βάκα-Παγώνη!

Μέ πρόταση της Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου εκλέχτηκε ως Αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Κεράτσας με ψήφους 7-2 κόντρα στην αυτοπρόταση του Κόρδη!!


Η Οικονομική Επιτροπή είναι το σημαντικότερο οργανο του Δήμου, μετά και τις τροποποιήσεις της Κυβέρνησης και από εκεί θα ..περνάνε οσα θέματα ..σκοντάφτουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να σημειωθεί οτι "δεν είναι υποχρεωτικό με βάσει τον ισχύοντα νόμο η εκλογή από εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης" αλλά είναι προσωπική επιλογή της Δημάρχου!!

Η εκλογή του Μιχάλη Κεράτσα στην θέση του Αντιπροέδρου σηματοδοτεί και την απαρχή της συνεργασίας των δύο παρατάξεων, και έπεται συνέχεια....

Δείτε το σχετικό μας δημοσίευμα που επιβεβαιώνεται...
https://www.eviatoday.news/2019/09/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου