ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

ΧΑΛΚΙΔΑ Η συνεργασία παίρνει .."σάρκα και οστά"!

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ μας για συμφωνία συνεργασίας Βάκα-Παγώνη!

Μέ πρόταση της Δημάρχου στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου εκλέχτηκε ως Αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Κεράτσας με ψήφους 7-2 κόντρα στην αυτοπρόταση του Κόρδη!!


Η Οικονομική Επιτροπή είναι το σημαντικότερο οργανο του Δήμου, μετά και τις τροποποιήσεις της Κυβέρνησης και από εκεί θα ..περνάνε οσα θέματα ..σκοντάφτουν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Να σημειωθεί οτι "δεν είναι υποχρεωτικό με βάσει τον ισχύοντα νόμο η εκλογή από εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης" αλλά είναι προσωπική επιλογή της Δημάρχου!!

Η εκλογή του Μιχάλη Κεράτσα στην θέση του Αντιπροέδρου σηματοδοτεί και την απαρχή της συνεργασίας των δύο παρατάξεων, και έπεται συνέχεια....

Δείτε το σχετικό μας δημοσίευμα που επιβεβαιώνεται...
https://www.eviatoday.news/2019/09/blog-post_29.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου