Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Φ. ΣΠΑΝΟΣ "Ένα ακόμα μεγάλο βήμα για την ΟΧΕ Ασωπού"

Την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 συγκροτήθηκε σε σώμα το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου (ΕΑΝΕΠ) Οινοφύτων. Πρόεδρος του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου αυτής αναδείχθηκε ομόφωνα ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Σκοπός της εταιρείας είναι η ανάπτυξη του Επιχειρηματικού Πάρκου στην περιοχή των Οινοφύτων Βοιωτίας και εντάσσεται στην ΟΧΕ Ασωπού, η οποία αποτελεί συνδυασμένη δράση περιβαλλοντικής εξυγίανσης και οικονομικής ανάπτυξης, μοναδικής σε ολόκληρη την Ευρώπη.
«Σήμερα είναι μία σημαντική ημέρα για τη Στερεά Ελλάδα. Έγινε ένα ακόμη πολύ σημαντικό βήμα σε μια μεγάλη προσπάθεια που η Περιφέρεια στηρίζει εμφατικά και διαχρονικά από το 2014. Τότε που ο Κώστας Μπακογιάννης ξεκίνησε φέρνοντας κοντά ετερόκλητες δυνάμεις ενόψει του κοινού μεγάλου στόχου. Η ανάληψη της Προεδρίας της εταιρείας που θα αναπτύξει το Επιχειρηματικό Πάρκο αποτελεί για μένα ξεχωριστή τιμή και σηματοδοτεί τη βούληση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να συνεχίσει να στηρίζει το έργο της ΟΧΕ Ασωπού θεσμικά, αλλά και πρακτικά», δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος της ΕΑΝΕΠ και κ. Φάνης Σπανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου