Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019

Αναβλήθηκε για τις 3/2/2020 η δίκη του Θ. Μπουραντά

Αναβλήθηκε για τις 3 Φεβρουαρίου του 2020 η δίκη του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου Θανάση Μπουραντά, ο οποίος κατηγορείται για πλαστογραφία μετα χρήσεως. 
Αιτία ήταν ένα σοβαρό θέμα υγείας της μητέρας του εργολάβου που είχε υποβάλλει τη μήνυση και το οποίο δεν του επέτρεψε να παραστεί στη δίκη.

Όπως κατέστη γνωστό στο δικαστήριο, η μητέρα του εργολάβου, ηλικίας 70 ετών, εισήχθη την Δευτέρα στο Νοσοκομείο της Κύμης με εγκεφαλική αιμορραγία και την επόμενη ημέρα, δηλαδή την Τρίτη, η κατάστασή της επιδεινώθηκε και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χαλκίδας όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Η εξέλιξη αυτή δεν επέτρεψε στον εργολάβο να παραστεί στο δικαστήριο και να καταθέσει.
Με το δεδομένο ότι η κατάθεση αυτή ήταν πολύ βασική για την κρίση του Δικαστηρίου, δόθηκε ολιγόμηνη αναβολή.

Ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου Θανάσης Μπουραντάς παρέστη στο Δικαστήριο, όπως παρέστη και ο Δημήτρης Θωμάς με την Ελένη Στουπή, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας. Το έγγραφο του εργολάβου κατέθεσε στο Δικαστήριο η κα Στουπή.
Από την πλευρά του Δημάρχου Κύμης – Αλιβερίου ζητήθηκε να γίνει κανονικά η δίκη, ωστόσο, το Δικαστήριο έκρινε ότι η παρουσία του εργολάβου και μηνυτή ήταν απαραίτητη, όπως επίσης έκρινε ότι το έγγραφο του Δημόσιου Νοσοκομείου με το οποίο γνωστοποιείται το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η μητέρα του μάρτυρα, αποτελεί ισχυρό λόγο αναβολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου