Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΙΜΝΗ Να.. διεμβολήσει τον Στεργίου επιχειρεί ο Τσαπουρνιώτης!!

Με .."οχημα" τον Γιάννη Κατζούρα ο Δήμαρχος προσπαθεί να ...σπάσει την συνοχή της παράταξης του Στεργίου!!

Απαρχή της εφαρμογής του .."σχεδίου" ήταν η υπερψήφιση του Γιάννη Κατζούρα ως Αντιπρόέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, αφού ο Τσαπουρνιώτης κατά την συνεδρίαση του οργάνου δήλωσε ότι "δεν τον ενδιαφέρει η Αντιπροεδρία και την δίνει στην Αντιπολίτευση" ζητώντας την πρόταση της!!

Τότε ο "Αγιανιώτης" Μουργιάς κατέθεσε πρόταση τον Κατζούρα τον οποίον ψήφισαν ομόφωνα ολοι η σύμβουλοι των παρατάξεων που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή!

Είχε προηγηθεί "παρασκήνιο συνενόησης με ..κουμπάρο τον Μουργιά και την αποδοχή από μέρους του Κατζούρα " εν αγνοία του επικεφαλής της Παράταξης Στεργίου!!

Τήν κίνηση αυτή δεν την είχε αποκαλύψει ο Τσαπουρνιώτης ουτε στους στενούς συνεργάτες οι οποίοι βρέθηκαν πρό εκπλήξεως αλλά ..πειθάρχησαν!

Μάλιστα είχε προηγηθεί καταψήφιση μιάς πρότασης του Στεργίου στο Δημοτικό συμβούλιο από τα 9 μέλη της παράταξης του και έμεινε μόνος υποστηρικτής με την Στέφου....

Θά έχει πλέον ενδιαφέρον η συνέχεια αφού "πολλά από τα μέλη της παράταξης του Στεργίου δηλώνουν στις συζητήσεις τους πλέον δημόσια ότι θα στηρίζουν πολλές από τις προτάσεις της νέας δημοτικής αρχής" κυρίως ατομα που πρόσκεινται στον Κατζούρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου