Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΛΙΜΝΗ Να.. διεμβολήσει τον Στεργίου επιχειρεί ο Τσαπουρνιώτης!!

Με .."οχημα" τον Γιάννη Κατζούρα ο Δήμαρχος προσπαθεί να ...σπάσει την συνοχή της παράταξης του Στεργίου!!

Απαρχή της εφαρμογής του .."σχεδίου" ήταν η υπερψήφιση του Γιάννη Κατζούρα ως Αντιπρόέδρου της Οικονομικής Επιτροπής, αφού ο Τσαπουρνιώτης κατά την συνεδρίαση του οργάνου δήλωσε ότι "δεν τον ενδιαφέρει η Αντιπροεδρία και την δίνει στην Αντιπολίτευση" ζητώντας την πρόταση της!!

Τότε ο "Αγιανιώτης" Μουργιάς κατέθεσε πρόταση τον Κατζούρα τον οποίον ψήφισαν ομόφωνα ολοι η σύμβουλοι των παρατάξεων που συμμετέχουν στην Οικονομική Επιτροπή!

Είχε προηγηθεί "παρασκήνιο συνενόησης με ..κουμπάρο τον Μουργιά και την αποδοχή από μέρους του Κατζούρα " εν αγνοία του επικεφαλής της Παράταξης Στεργίου!!

Τήν κίνηση αυτή δεν την είχε αποκαλύψει ο Τσαπουρνιώτης ουτε στους στενούς συνεργάτες οι οποίοι βρέθηκαν πρό εκπλήξεως αλλά ..πειθάρχησαν!

Μάλιστα είχε προηγηθεί καταψήφιση μιάς πρότασης του Στεργίου στο Δημοτικό συμβούλιο από τα 9 μέλη της παράταξης του και έμεινε μόνος υποστηρικτής με την Στέφου....

Θά έχει πλέον ενδιαφέρον η συνέχεια αφού "πολλά από τα μέλη της παράταξης του Στεργίου δηλώνουν στις συζητήσεις τους πλέον δημόσια ότι θα στηρίζουν πολλές από τις προτάσεις της νέας δημοτικής αρχής" κυρίως ατομα που πρόσκεινται στον Κατζούρα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου