ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Τα .."βρήκαν" Βάκα και Παγώνης;

Ολα ειναι έτοιμα για τον "πολιτικό γάμο" της Ελενας Βάκα και του Χρήστου Παγώνη!

Ηδη πρίν λίγες μέρες, κατά την συνάντηση παραλαβής-παράδοσης του Δήμου, οι δύο ..άνοιξαν την κουβέντα για τον τρόπο συνεργασίας των δύο παρατάξεων "διακριτικά" στην αρχή για να καταμετρηθούν και οι όποιες αντιδράσεις από συμβούλους και των δύο παρατάξεων.

Οι συζητήσεις θα ενταθούν το επόμενο διάστημα και πιθανόν να υπάρξει και "κοινό ανακοινωθέν" για προγραμματικές συγκλίσεις και τα λοιπά ντεσού, όπως ανάληψη θέσεων ευθύνης από τα "παγώνια", μετά ομως την πάροδο του πρώτου έτους αφού υπάρχουν και αντιδράσεις από συμβούλους των δύο πλευρών!

Για συνεργασία με τον Καθαροσπόρη, ούτε κουβέντα να γίνεται, αφού αποτελεί το "κόκκινο πανί" για τους συμβούλους της Βάκα αλλά και του Παγώνη, αλλά και έχει τεθεί ως προυπόθεση για την μεταξύ τους συνεργασία.

Κοντός ψαλμός, ..αλληλούια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου