Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Τα .."βρήκαν" Βάκα και Παγώνης;

Ολα ειναι έτοιμα για τον "πολιτικό γάμο" της Ελενας Βάκα και του Χρήστου Παγώνη!

Ηδη πρίν λίγες μέρες, κατά την συνάντηση παραλαβής-παράδοσης του Δήμου, οι δύο ..άνοιξαν την κουβέντα για τον τρόπο συνεργασίας των δύο παρατάξεων "διακριτικά" στην αρχή για να καταμετρηθούν και οι όποιες αντιδράσεις από συμβούλους και των δύο παρατάξεων.

Οι συζητήσεις θα ενταθούν το επόμενο διάστημα και πιθανόν να υπάρξει και "κοινό ανακοινωθέν" για προγραμματικές συγκλίσεις και τα λοιπά ντεσού, όπως ανάληψη θέσεων ευθύνης από τα "παγώνια", μετά ομως την πάροδο του πρώτου έτους αφού υπάρχουν και αντιδράσεις από συμβούλους των δύο πλευρών!

Για συνεργασία με τον Καθαροσπόρη, ούτε κουβέντα να γίνεται, αφού αποτελεί το "κόκκινο πανί" για τους συμβούλους της Βάκα αλλά και του Παγώνη, αλλά και έχει τεθεί ως προυπόθεση για την μεταξύ τους συνεργασία.

Κοντός ψαλμός, ..αλληλούια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου