ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Στα Ψαχνά ο Δημήτρης Κουτσούμπας για ΛΑΡΚΟ και φωτιές

Στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών θα μιλήσει αύριο Παρασκευή στις 7.30μ.μ. ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Θέμα η προστασία της ζωής των πολιτών και του περιβάλλοντος και η ουσιαστική αποκατάσταση από τις συνέπειες της πυρκαγιάς.
Νωρίτερα, στις 5.30 το απόγευμα θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ και στις 6 θα παρευρεθεί σε σύσκεψη- συζήτηση με τοπικούς φορείς της Κεντρική Εύβοιας στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Ψαχνά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου