Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΝΟΣ-ΚΟΝΤΟΥ Αψυχολόγητες... οι ανεξαρτοποιήσεις τους!! Η αντίδραση του Καθαροσπόρη...

Από σήμερα το πρωί όχι μόνο δεν αποτελούν μέλη της παράταξης Καθαροσπόρη, αλλά στηρίζουν και την Βάκα!!
Χωρίς καν να εξηγούν τους λόγους που αποφάσισαν να προχωρήσουν στο διαζύγιο με τον Βασίλη Καθαροσπόρη κατέθεσαν στην Πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου τις ανεξαρτοποιήσεις τους!!
Προφανώς και υπάρχουν λόγοι... Ομως και οι δύο οφείλουν να τους δημοσιοποιήσουν τουλάχιστον για να μαθουν όσοι τους ψήφισαν .."γιατί έφυγαν από την παράταξη";
Και την στιγμή μάλιστα που μεθαύριο έχει δημοτικό συμβούλιο και δεν έχουν καταγραφεί ακόμη διαφωνίες σε αυτό που έχει ζητήσει (με λάθος τρόπο) ο Καθαροσπόρης για "πειθαρχία αλλιώς διαγραφές"!!
Και μπορεί πιθανόν ο Καθαροσπόρης να θέλει να εξυπηρετήσει τις μικροπολιτικές του σκοπιμότητες στο Δημοτικό συμβούλιο, όμως μόνο ..διαρροές για αντιδράσεις ακούγονται, ενώ οι πρώτες ανεξαρτοποιήσεις ήρθαν πολύ γρήγορα και αψυχολόγητα!!

Δείτε το κοινό κείμενο της παραίτησης ΚΟΝΤΟΥ-ΠΑΝΟΥ


Αμεση ηταν η αντίδραση του Βασίλη Καθαροσπόρη με μία ανακοίνωση του τύπου "χρησμού του Μαντείου των Δελφων"!!!!

ΔΕΙΤΕ....

Βασίλης Καθαροσπόρης: “ Η ευθύνη του να κινείσαι χωρίς γραμμές είναι μεγάλη και δεν μπορούν να την κουβαλάνε όλοι “

“Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δημιουργήθηκε από τους πολίτες για τους πολίτες με μοναδικό γνώμονα την προσφορά στο Δήμο Χαλκιδέων τόσο εντός όσο και εκτός δημοτικού συμβουλίου.
Αποφασίσαμε όλοι από κοινού να αφήσουμε εκτός του κινήματος τις κομματικές μας ταυτότητες και να μην κινηθούμε, ούτε δεξιά ούτε αριστερά, αλλά μόνο μπροστά για το καλό της πόλης μας υπηρετώντας εμφατικά και με κάθε τρόπο το συμφέρον των Χαλκιδέων. Μία συνειδητή απόφαση που τελικά φάνηκε, πως δεν ήταν αρεστή από κάποιους. Η ευθύνη του να κινείσαι χωρίς “γραμμές” και καθοδηγητές είναι και βαριά και μεγάλη και δεν δύναται να τη φέρουν όλοι.
Κάθε παράταξη λειτουργεί συλλογικά και πλειοψηφικά στα πλαίσια της δημοκρατίας και σύμφωνα με το δικό της αξιακό κώδικα. Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αποφάσισε να λειτουργεί από την πρώτη μέρα βάσει κοινών αποφάσεων των μελών του μέσω του διαλόγου και κατ΄ αυτό τον τρόπο θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε. Είμαστε μία ομάδα με επικεφαλής και μέλη με διακριτές αρμοδιότητες , σίγουρο λόγο, ακέραιες και συνεπείς αποφάσεις.
Οι τακτικές περί μεμονωμένων, κρυφών συζητήσεων κάτω από το τραπέζι και πίσω από κλειστές πόρτες δεν μπορούν να αλλάξουν το Δήμο και την καθημερινότητα των συμπολιτών μας, παρά μόνο να συνεχίσουν αναχρονιστικές πρακτικές κακοδιαχείρισης και γκρίζας πολιτικής.
Το κίνημα μας μετά από σύγκλιση της παράταξης μας αποφασίζει ομόφωνα να συνεχίσει αταλάντευτα την ομαδική του πορεία με διαφάνεια και σεβασμό στις υποσχέσεις του προς τους συμπολίτες μας”
Βασίλης Καθαροσπόρης
Επικεφαλής κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου