ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Γιώργος Μητροπέτρος: Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι....

Με την Κ.Υ.Α. του Σταικούρα, Άδωνη Γεωργιάδη, σχετικά με την διευκόλυνση υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης για προστασία της πρώτης κατοικίας, παρατηρούμε ότι........όπως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του Υπουργείου, ότι : ….»αίρεται η υποχρέωση προσκόμισης του πιστοποιητικού βαρών από τα υποθηκοφυλακεία κατά την ΑΙΤΗΣΗ προστασίας της πρώτης κατοικίας από τους ενδιαφερομένους.» 
Δηλαδή δεν το υποβάλουμε κατά την αίτηση (θετικό), αλλά για να αξιολογηθεί  αίτηση οπωσδήποτε θα χρειαστεί να υποβληθεί, και βέβαια όλα τα άλλα που προέβλεπε ο νόμος ισχύουν κανονικά και αφήνουν χιλιάδες δανειολήπτες ακάλυπτους και απροστάτευτους ακόμα και για την Α κατοικία, αφού υπάρχει το χαμηλό όριο οφειλής, αν υπάρχουν άλλα ακίνητα εκχωρούνται χωρίς καμιά διαδικασία στις τράπεζες….κ.λ.π. 
Επίσης το ότι, υπάλληλοι των τραπεζών θα κάνουν τις αιτήσεις!!!! είναι σαν να λέμε βάλαμε το…λύκο να φυλάει τα πρόβατα!!!! Ας κρατήσουμε μικρό καλάθι και να πιέσουμε ώστε να παραταθεί ο νόμος 3869/2010 Νόμος Κατσέλη, ο μόνος νόμος που προβλέπει πτωχευτική διαδικασία φυσικών προσώπων μη επιτηδευματιών! 
Και ο μόνος που μπορεί να αξιολογήσει την βιωσιμότητα του νοικοκυριού είναι μόνο η δικαιοσύνη!! Όλα τα άλλα είναι….ασπιρίνες στον καρκίνο! 
Ζητάμε ουσιαστική σεισάχθεια, των μη εχόντων, για οφειλές στις τράπεζες και στο Δημόσιο!!

Γιώργος Μητροπέτρος Οικονομολόγος

Πρόεδρος ΕΠΚΑ ΣΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου