ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

Στό έλεος του θεού οι πολίτες της Μεσσαπίας! Νίπτει τας χείρας ο Ψαθάς!! (ακούστε)

Καμμία παρέμβαση δεν έχει γίνει από τις περσινές φωτιές μέχρι σήμερα, και έρχονται τώρα οι πλημύρες!!

Νίπτει τας χείρας του ως σύγχρονος Πόντιος Πιλάτος ο Δήμαρχος Μεσσαπίων-Διρφύων και ομολογεί ότι "ακόμη και από τις περσινές φωτιές δεν έχει γίνει καμμία παρέμβαση και κανένα έργο προστασίας!!

"Τι να κάνω εγώ" λέει ο Δήμαρχος, μιλώντας στο Ράδιο1 και στον Μάνο Παπαμακάριο, ισχυριζόμενος ότι "όλες τις αρμοδιότητες για παρεμβάσεις τις έχουν Δασαρχείο-Περιφέρεια και Κυβέρνηση και ο Δήμος ..καμμία"!!

Προφανώς αγνοεί ότι είναι ο Δήμαρχος της περιοχής και πρέπει με τις ενέργειές του να ..αφυπνίσει τους πιο πάνω "αδιάφορους" με κάθε μέσο και τρόπο....

Να θυμίσουμε στον Δήμαρχο την εγκύκλιο που υπάρχει από το 2017 για τις υποχρεώσεις και τα μέτρα που υπάρχουν...εδώ!!
https://diavgeia.gov.gr/doc/7%CE%9B%CE%91%CE%914653%CE%A08-%CE%A0%CE%9E%CE%9B?inline=true

Ακούστε τα όσα ..καταπληκτικά λέει:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου