ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΥΜΑΣΙ "Ολημερίς το φτιάχνανε, το βράδυ γκρεμιζόταν!! Οι κακοτεχνίες σε όλο το μεγαλείο τους!(δείτε βιντεο-φωτο))

Δεν έχει τελειωμό η "ανεπάρκεια" ΟΛΝΕ και Περιφέρειας στην αποκατάσταση του Λιμανιού και της παραλίας στο Κυμάσι!!

Λίγα μποφώρ έφτασαν προχθές για να καταστρέψουν ακόμη περισότερο τόσο το λιμάνι όσο και την παραλία αφού οι εργασίες που γίνονται χαρακτηρίζονται από προχειρότητα και τα αρκετά χρήματα πεταμένα "εις υγείαν των εργολάβων" και με τους επιβλέποντες μηχανικούς να ..."σφυρίζουν αδιάφορα"!!Το υπάρχον έργο του λιμανιού είναι γεμάτο "κακοτεχνίες" και η Περιφέρεια, άγνωστο γιατί, παρέλαβε τοσο κακής ποιότητας έργο ενώ οι ευθύνες της είναι τεράστιες!!

Τα κονδύλια που διέθεσε και ανάθεσε ο ΟΛΝΕ με αδιαφανείς διαδικασίες θεωρούνται στην κυριολεξία ..πεταμένα και πιθανόν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του Εισαγγελέα!!

Τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες, προσανατολίζεται να ..αναθέσει στους ιδίους το έργο της αποκατάστασης θέμα για το οποίο θα επανέλθουμε σύντομα...

Δείτε τις εικόνες από δορυφόρο του λιμανιού αλλά και από κοντά....

Δείτε και τα έργα στο κανάλι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου