Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Γιατί σταμάτησαν τα έργα στην παραλία στο Κυμάσι, τον ρωτήσατε κε Τσαπουρνιώτη;

Συνάντηση είχαν στο "Μέγαρο" ο Κελαιδίτης με τον Τσαπουρνιώτη και τον ΟΛΝΕ για τα προβλήματα στο λιμάνι του Κυμασίου!!

Και αφού δεν υπήρξε επίσημο δελτίο τύπου από την Αντιπεριφέρεια, παρά μόνο μιά ανακοίνωση στο facebook από τον Τσαπουρνιώτη, η οποία λέει: "Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Γιώργο Κελαϊδίτη και τον Πρόεδρο του ΟΛΝΕ κ. Ανδρέα Παπανδρέου, με θέμα συζήτησης την αποκατάσταση των ζημιών στο λιμάνι Μαντουδίου.
Η συζήτηση ήταν άκρως εποικοδομητική, καθώς ο κ. Κελαϊδίτης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα για τεχνική υποστήριξη της Περιφέρειας, ώστε να αρχίσει το έργο προστασίας του λιμενοβραχίονα, ενώ παράλληλα ο κ. Παπανδρέου δεσμεύτηκε για νέα χρηματοδότηση 372.000€.
Από την πλευρά μας, εστιάσαμε στον προγραμματισμό δημοπράτησης της τρίτης φάσης του λιμανιού, με χρηματικό ποσό ύψους 10.000.000€, ώστε το λιμάνι του Μαντουδίου να πάρει την τελική του μορφή."

Ομως πουθενά δεν αναφέρεται το ενδιαφέρον σας στο "γιατί σταμάτησαν τα έργα στην παραλία του Κυμασίου;" Δεν σας ενδιαφέρει κε Δήμαρχε το γεγονός;

Να σας πούμε εμείς!! Διότι ο ΟΛΝΕ έχει αφήσει απλήρωτο τον εργολάβο στον Α'λογαριασμό που κατέθεσε, ποσό ύψους περίπου 60.000 ευρώ και ο εργολάβος προέβη σε διακοπή των εργασιών!! Και πουθενά στον ορίζοντα δεν φαίνεται συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου!! Αυτό πρέπει εξ ίσου να σας ενδιαφέρει γιατί έρχεται χειμώνας, βροχές και νέες καταστροφές!!

Και κρατήσατε την "υπόσχεση" του Παπανδρέου για χρηματοδότηση 372.000 ευρώ, όταν το υπουργείο Ναυτιλίας έχει ηδη εγκρίνει ηδη πρίν από μια βδομάδα το ποσό από το ΠΔΕ και εχει καταθέσει και τα μισά από τα χρήματα αυτά.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να γίνει προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια για να δημοπρατήσει αυτή το έργο αφού ο Παπανδρέου ..διάλυσε την τεχνική υπηρεσία του ΟΛΝΕ, την άφησε χωρίς υπαλλήλους και τώρα προσφεύγει στην Περιφέρεια!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου