Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019

Tο ευχαριστώ του Σωτήρη στους Χαλκιδέους δημότες

Με απολογισμό του έργου του χαιρετά και ευχαριστεί τους Χαλκιδέους πολίτες ο πρώην Δημοτικός σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ Σωτήρης Ανυφαντής.

Ο Σωτήρης, όπως τον ήξεραν και τον φώναζαν όλοι έστειλε την πιό κάτω ανοιχτή επιστολή:

"Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπολίτες μου που στις 26 Μαΐου συμμετείχαν στην διαδικασία ανάδειξης της νέας Δημοτικής Αρχής του τόπου μας. 


Όλους αυτούς οι οποίοι μέσα από μια δημοκρατική διαδικασία αξιολόγησαν την προσπάθεια που κατέβαλλα μέσα από τον Δημοτικό Οργανισμό Παιδείας , Προστασίας και Αλληλεγγύης Χαλκίδας για την ενίσχυση κοινωνικοπρονοιακών δομών του τόπου μας και την προσπάθεια για μείωση των κοινωνικών ανισοτήτων μεταξύ των συμπολιτών μας.

πάντα ..δίπλα στον Δήμαρχο, πιστός από την αρχή μέχρι το ...τέλος!
 Μέσα από την αύξηση των θέσεων σε βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς και την κάλυψη των αναγκών για απογευματινές δραστηριότητες στα παιδιά από 5 έως 12 ετών μέσα από τα ΚΔΑΠ, υποστηρίξαμε τις προσπάθειες των οικογενειών για εναρμόνιση της επαγγελματικής με την οικογενειακή τους ζωή. 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Συσσίτιο σε συνδυασμό με τα Κέντρα Κοινότητας έδωσαν την δυνατότητα σε όλους τους συνδημότες μας που βίωσαν την οικονομική κρίση της πατρίδας μας πιο έντονα να μην αισθάνονται απροστάτευτοι αλλά να αισθάνονται ασφάλεια από την ύπαρξη μιας κοινωνικής δομής που θα βρίσκεται δίπλα τους και θα τους προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες που συνδέονται με όλες τις υποστηρικτικές δράσεις που αποσκοπούν στην ενίσχυση των αδύναμων οικογενειών. 

άμεσος και οικείος σε όλους λύνοντας κάθε πρόβλημα...


Για αυτό όμως που αισθάνομαι υπερηφάνεια είναι η ίδρυση και λειτουργία για πρώτη φορά στον τόπο μας το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία δείχνοντας με αυτό τον τρόπο έμπρακτα την πίστη μας ότι με την κατάλληλη υποστήριξη μπορούν και τα άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας να ενταχθούν ισότιμα στην ελληνική κοινωνία. 

Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους συνεργάτες μου στον ΔΟΠΠΑΧ αλλά και τις υπηρεσίες του Δήμου οι οποίοι για την υλοποίηση και την υποστήριξη όλων των παραπάνω δραστηριοτήτων και υπηρεσιών υπερέβησαν εαυτούς βάζοντας πολλές φορές ακόμη και οικογενειακές υποχρεώσεις σε «δεύτερο πλάνο» . 

Κλείνοντας δε σας αποχαιρετώ γιατί δεν πρόκειται ποτέ να πάψω να ενδιαφέρομαι για τον τόπο μας και τα προβλήματά του. Θα είμαι καθημερινά εδώ δίπλα σας όπως έχετε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια. 
Εις το επανιδείν…!!!"

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου