ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΑΝΤΟΥΔΙ Με "υποσχέσεις" και μικροπαρεμβάσεις προσπαθούν Δήμος και Περιφέρεια να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα!! (ακούστε)

Το τι συζητήθηκε στην σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια αποκάλυψε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Οπως είπε ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας "εισέπραξε υποσχέσεις για τα μεγάλα έργα αποκαταστάσεων που χρειάζονται τόσο για το Κυμάσι όσο και για το Μαντούδι-Προκόπι που επλήγησαν με σφοδρότητα από την καταιγίδα Ζορμπάς"!Για τις αποκαταστάσεις και την θωράκιση της περιοχής ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης "υποσχέθηκε κονδύλιο ύψους 4.000.000 ευρώ, κονδύλι που θα έπρεπε να είχε ήδη διατεθεί από τίς αρχές του χρόνου, ενώ επανέφερε(!!) την χρηματοδότηση 10.000.000 ευρώ για την 3η φάση του λιμανιού στο Κυμάσι, χρηματοδότηση που είχε ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια πρίν", ενώ επισημάνθηκαν οι ..αστοχίες εργων στην περιοχή από πλευράς του ΟΛΝΕ!!

Πρός το παρόν όμως γίνονται μικροπαρεμβάσεις!!

Ακούστε τι λέει ο Δήμαρχος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου