Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2019

ΜΑΝΤΟΥΔΙ Με "υποσχέσεις" και μικροπαρεμβάσεις προσπαθούν Δήμος και Περιφέρεια να αντιμετωπίσουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα!! (ακούστε)

Το τι συζητήθηκε στην σύσκεψη στην Αντιπεριφέρεια αποκάλυψε στον Μάνο Παπαμακάριο ο Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Οπως είπε ο Δήμαρχος Μαντουδίου-Λίμνης και Αγ. Αννας "εισέπραξε υποσχέσεις για τα μεγάλα έργα αποκαταστάσεων που χρειάζονται τόσο για το Κυμάσι όσο και για το Μαντούδι-Προκόπι που επλήγησαν με σφοδρότητα από την καταιγίδα Ζορμπάς"!Για τις αποκαταστάσεις και την θωράκιση της περιοχής ο Αντιπεριφερειάρχης Γ. Κελαιδίτης "υποσχέθηκε κονδύλιο ύψους 4.000.000 ευρώ, κονδύλι που θα έπρεπε να είχε ήδη διατεθεί από τίς αρχές του χρόνου, ενώ επανέφερε(!!) την χρηματοδότηση 10.000.000 ευρώ για την 3η φάση του λιμανιού στο Κυμάσι, χρηματοδότηση που είχε ανακοινωθεί εδώ και δύο χρόνια πρίν", ενώ επισημάνθηκαν οι ..αστοχίες εργων στην περιοχή από πλευράς του ΟΛΝΕ!!

Πρός το παρόν όμως γίνονται μικροπαρεμβάσεις!!

Ακούστε τι λέει ο Δήμαρχος....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου