ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΤ. ΜΟΥΤΟΥΣΙΔΗΣ: "Αν δεν γίνουν άμεσα παρεμβάσεις θα ..πνιγούμε στο Μακρυμάλλη" (ακούστε)

Κραυγή αγωνίας κατέθεσαν στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων οι κάτοικοι της περιοχής!

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Στ. Μουτουσίδης με αίτημα του προκάλεσε την Δημοτική αρχή να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτούς που έχουν την ευθύνη (Δασαρχείο και Περιφέρεια) να κινητοποιηθούν για να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα για την προστασία του χωριού!
Αν και για τις περσινές φωτιές δεν έγινε τίποτα, φαίνεται οτι έτσι και φέτος θα γίνουν τά ίδια δηλαδή μικροπαρεμβάσεις καθαρισμού χωρίς να προλάβουν να κάνουν τίποτα για να ανακόψουν τα φαινόμενα της πιθανής πλημύρας με ότι αυτό συνεπάγεται!!

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει ο Στ. Μουτουσίδης στον Μάνο Παπαμακάριο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου