Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΑΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ ...και από πίσω η ΛΑΡΚΟ!! Καταπέλτης ο Νίκος Φρατζής!(ακούστε)

Αποκαλυπτικές ηταν οι έρευνες το τελευταίο 24/ωρο για το "ποιός πραγματικά ...σφάζει ακόμη έναν πνεύμονα πρασίνου!!

Αποκαλυπτική ηταν η συζήτηση το πρωί στο Ράδιο1 του Γ. Ψαθά με τον Μάνο Παπαμακάριο "για το τί ακριβώς συμβαίνει στην περιοχή και πως παρεμβαίνει η ΛΑΡΚΟ στην περιβαλλοντική καταστροφή.
ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ; Ολοι τα γνωρίζουν ολα!! Αλλά κανεις δεν μιλάει ...

Και οι Δημοτικές Αρχές, και οι Συνεταιρισμοί της περιοχής και οι κοινοτάρχες συμετέχουν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στο συντελούμενο ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, αφού η ΛΑΡΚΟ διαχρονικά ΕΛΕΓΧΕΙ τους πάντες με .."εγκάθετους" σε κάθε πόστο με κορυφαία έκφραση τον υπάλληλό της Γιάννη Μπουροδήμο πρώην Δήμαρχο, ο οποίος έχει πάρει εγκληματικές αποφάσεις για την περιοχή αρχής γενομένης από τις γεωτρήσεις στο ..βουνό!!

Διαβάστε εδώ...
https://eviaportal.gr/apofasithanatikh-poinh-gia-tin-dirfy/

Ακούστε τι λένε οι κάτοικοι της περιοχής, και ο "εκπρόσωπος" της ΛΑΡΚΟ Γιάννης Μπουροδήμος....
Η άλλη μεγάλη "πληγή" ειναι το Δασαρχείο Χαλκίδας του οποίου "αρκετές αποφάσεις ..ελέγχονται" για την νομιμότητα τους αφ ενός αλλά και για τις "τριγωνικές συναλλαγές" που προκαλούν αποφάσεις απαράδεκτες για την περιβαλλοντική προστασία της περιοχής και οχι μόνο!!

Ακούστε την αποκαλυπτική συνέντευξη του ΨαθάΑποκαλυπτική ηταν η παρέμβαση του Νικου Φρατζή, μέλους του περιβαλοντικού συλλόγου ΤΑΝΑΙΣ, ο οποίος περιεγραψε επακριβώς το "τί ακριβώς εχει συμβεί, και γιατί συμβαίνει....

Ακούστε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου