ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019

Κ. ΚΟΥΛΟΥΡΙΔΗΣ: "Το λιμάνι δεν σώνεται! Είναι σαθρή η υποδομή του και πρέπει να ανασκευαστεί!" (ακούστε)

"Τα λιμάνια φτιάχνονται για να αντέχουν στα μποφώρ, και όχι να διαλύονται με ένα 8ράκι"!!

Για την προιστορία του τρόπου κατασκευής του έργου και την εμπειρία του λόγω της ενασχόλησης του με το έργο, αποκάλυψε ο Κώστας Κουλουρίδης στον Μάνο Παπαμακάριο.Ο πρώην πρόεδρος του ΟΛΝΕ χαρακτήρισε το έργο ως "μνημείο κακοτεχνίας" και ότι "όλοι οι εμπλεκόμενοι με αυτό έπρεπε και πρέπει να πάνε κατηγορούμενοι στην δικαιοσύνη" αφήνοντας σαφές υπονούμενο ότι "όλοι ειναι στο ..κόλπο"!!

"Το λιμάνι δεν επισκευάζεται. Πρέπει να ανασκευαστεί για να κουμπώσει πάνω η επόμενη φάση των 10 εκ που προγραμματίζει η Περιφέρεια, αλλιώς μιλάμε για επιπλέον πεταμένα χρήματα. Η ολική χρηματοδότηση θα περάσει τα 20 εκ συνολικά και λιμάνι δεν θα υπάρχει" είπε ο Κουλουρίδης

Ακούστε τα όσα αποκαλυπτικά λέει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου