Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ - Χωρίς άδεια τα τραπεζοκαθίσματα του ΘέρμαιΣύλλα!! Συνελήφθη ο υπεύθυνος!! (δείτε το εγγραφο)

Στη σύληψη του υπευθύνου του ξενοδοχειακού συγκροτήματος προχώρησε χθές (4/9) η Λιμενική Αρχή Αιδηψού, λόγω αδιαφορίας του ΟΛΝΕ να παραχωρήσει από πέρισυ τον Μάρτιο την σχετική άδεια!!

Αιτία η αναπτυξη τραπεζοκαθισμάτων χωρίς τις σχετικές άδειες από τον ΟΛΝΕ, παρά το γεγονός οτι "η εταιρεία είχε καταθέσει από πέρισυ σχετικό αίτημα, αλλά η δοίκηση του Οργανισμού ουδέποτε μέχρι σήμερα απάντησε στο αίτημα", μιά υπόθεση που μας θυμίζει ακριβώς τα συμβάντα στην περίπτωση της Πλάζ Αστέρια από πέρισυ!!

ο Σωτ. Δανίκας
Οπως φαίνεται και στην σχετική απόφαση του Λιμεναρχείου Αιδηψού, και με εντολή του Λιμενάρχη Σωτ. Δανίκα, κατά την αυτοψία και λόγω του παρανόμου της πράξεως συνελήφθη ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου και μετά τα σχετικά αφέθη ελεύθερος αφού πλέον η υπόθεση παραπέμπεται στον Εισαγγελέα για τα περεταίρω!!

Σύμφωνα με πληροφορίες "η εταιρεία σήμερα κατέθεσε αίτημα στον ΟΛΝΕ να της κοινοποιήσει την έγκριση της παραχώρησης χωρίς να λάβει απάντηση που όμως δεν υφίσταται, αφού στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ δεν υπάρχει αναρτημένη σχετική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΛΝΕ!!

Απορίας άξιον είναι όμως και η ..αδιαφορία της ιδιοκτήτριας εταιρείας "να μην ζητήσει ενάμισυ χρόνο τώρα από τον ΟΛΝΕ η να μην ασκήσει κάποιο ένδικο μέσο προς τον Οργανισμό για να μην βρεθεί κατηγορούμενη, αλλά και χωρίς να έχει καταβάλει τα μισθώματα για την χρήση του χώρου"!!

Δείτε το σχετικό σήμα του Λιμεναρχείου...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου