Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Συλλήψεις για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθησαν, χθες κατά τη διάρκεια της ημέρας και σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, τέσσερα άτομα, για παραβάσεις νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν δύο (2) ημεδαποί ηλικίας 27 & 47 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν αντίστοιχα και κατασχέθηκαν μία (1) αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ποσότητα ηρωίνης, βάρους (9,8) γραμμαρίων και δέκα (10) δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή.

Επίσης, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθησαν ένας 33χρονος ημεδαπός και μία 21χρονη αλλοδαπή, διότι στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν μικροποσότητες κάνναβης, ακατέργαστης και κατεργασμένης (σε μορφή σοκολάτας).

Οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως.

Την προανάκριση, για τις ανωτέρω περιπτώσεις, διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου