Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019

Δ. ΚΑΡΒΕΛΗΣ Και νέες αποκαλύψεις για τα συμβάντα στην Εταιρία Πολιτισμού Χαλκίδας!! (ακούστε και δείτε))

Νέες αποκαλυπτικές δηλώσεις έκανε ο Δ. Καρβέλης για τον "βίο και την πολιτεία" μελών της υπό αμφισβήτηση Διοίκησης!!

Μιλώντας σήμερα στον Μάνο Παπαμακάριο και το Ράδιο1, ο γνωστός δικηγόρος και εκ των ιδρυτικών μελών της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας "επιτέθηκε" εκ νέου κατά της Προέδρου Βούλας Αγιοστρατίτη προβαίνοντας σε νέες αποκαλύψεις.
Μάλιστα κατήγγειλε "εμπάργκο" από την σελίδα της Εταιρείας για να μην μάθουν τα μέλη τα ..καθέκαστα!!


Ακούστε τι είπε.....



Δείτε την ανακοίνωση

"Μόλις δημοσιεύτηκε η απόφαση επί της Προσωρινής Διαταγής με την οποία ζητούσε η Βούλα Αγιοστρατίτη και οι συν αυτή  να διοριστεί αυτή και η παρέα της ως Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο για να χειριστεί τα θέματα της Εταιρείας Πολιτισμού μέχρι να αποφανθούν τα δικαστήρια και μάλιστα για να χειριστεί την αγωγή ακυρότητας της Γενικης Συνελευσης και των Αρχαιρεσιών. 
Για λόγους ασφαλείας και με τον φόβο μήπως κάποιος δικαστής έχει την άποψη ότι πρέπει να διοριστεί με Προσωρινή Διαταγή Προσωρινή Διοικουσα Επιτροπή, άλλα τακτικά μέλη μεταξύ των οποίων κι εγω, υποβάλαμε  ίδιο αίτημα προτείνοντας όμως τακτικά μέλη που δεν ήταν ούτε στο προηγούμενο, ούτε στο τελευταίο μη νομιμα εκλεγεν διοικητικο συμβουλιο και φυσικά ζητήσαμε από τον Δικαστή αν κρίνει ότι πρεπει να διοριστει προσωρινη διοίκηση αυτή να είναι από τους προτεινομενους από εμάς, ήτοι από μέλη που δεν ειχαν καμια εμπλοκη μεχρι τωρα με την διοικηση. Ωστόσο τονίσαμε στον Δικαστή ότι δεν υπάρχουν επείγοντα θέματα της εταιρείας να αντιμετωπιστούν πριν αποφανθει η Δικαιοσυνη και το Δικαστήριο δέχθηκε αυτούσιο τον ισχυρισμό μας.
Απερρίφθει λοιπόν το αίτημα της Αγιοστρατίτη γιατί το δικαστήριο δέχθηκε ότι μέχρι τις 8 Νοεμβριου που θα γινουν τα πρωτα δικαστηρια δεν υπάρχουν επείγοντα θέματα που πρεπει να καλυφθουν με διορισμό Προσωρινής Διοίκησης.
Επομενως η Εταιρεια Πολιτισμου είναι χωρίς νόμιμη εκπροσώπηση και η τετραμελής ομάδα αποτελούμενη από τους Αγιοστρατίτη, Ζήκο, Βαμβάκου και Μητράκη που εμφανίζεται ως Διοικητικό Συμβούλιο είναι απλά μέλη που παριστάνουν το κολοβό διοικητικό συμβούλιο χωρίς καμία εξουσία στην διοίκηση των πραγμάτων της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδος!"

και ΕΞΩΔΙΚΟ για τα πρακτικά...

"ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΑΡΜΟΔΙΑΣ ΑΡΧΗΣ

Εξώδικη Πρόσκληση με Δήλωση, Διαμαρτυρία και επιφύλαξη.

Δημήτριου Καρβέλη, δικηγόρου κατοίκου Χαλκίδος, οδός Καραμουρτζουνη αρ. 34, με την ιδιότητα του τακτικού μέλους του Σωματείου με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΤΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ, που εδρευει στην Χαλκιδα.
Προς
Ασημίνα Βαμβάκου, κάτοικο Κανήθου Χαλκίδος.
@@@@
Γνωρίζετε ότι τυγχάνω ιδρυτικό και ενεργό μέλος του πολιτιστικού και μη κερδοσκοπικού Σωματείου που εδρεύει στη Χαλκίδα με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν  στις 27/6/2019 και ανεξαρτήτως της εγκυρότητος της τότε γενόμενης Γενικής Συνέλευσης και των αρχαιρεσιών που ακολούθησαν για την οποία εγκυρότητα θα αποφανθεί η Δικαιοσύνη, εσείς κατέχετε (μετά την προς εσάς παράδοση από τον προηγούμενο Γενικό Γραμματέα του Σωματείου Νικόλαο Καρατζά), εκτός από το Βιβλίο-Μητρώο Μελών, το οποίο ήδη έχω εις χείρας μου σε φωτοαντίγραφα, επιπλέον, το Βιβλίο Πρακτικων του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και το Βιβλίο Πρακτικών των Γενικων Συνελεύσεων του Σωματείου μας.
Επειδή είστε ο κάτοχος και φύλακας των Βιβλίων των Πρακτικων Συνεδριάσεων του Δ.Σ. και Πρακτικό Συνεδριάσεων της Γενικής Συνέλευσης, των οποίων ως τακτίκο μέλος του Σωματείου μας δικαιούμαι να λάβω γνώσιν, σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ όπως άμεσα και εντός 24 ωρών από λήψεως της παρούσης μου, μου, παραδώσετε με δαπάνες μου φωτοτυπικά  αντίγραφα όλων των πρακτικών των βιβλίων Συνεδριάσεων του Δ.Σ. και Γενικών Συνελεύσεων του Σωματείου μας από συστάσεως του μέχρι και σήμερα προκειμένου να ενημερωθώ και να ασκήσω τα νόμιμα δικαιώματα μου ως μέλος του Σωματείου με την επωνυμία ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ.
Σας ΔΗΛΩΝΩ δε ότι σε περίπτωση που αρνηθείτε να μου παραδώσετε τα αντίγραφα των Πρακτικών  Συνεδριάσεων του Διοικητικου Συμβουλίου και των Πρακτικων της Γενικής  Συνελεύσεως θα στραφώ εναντίον σας δικαστικώς προς ικανοποίηση των νομίμων δικαιωμάτων μου.
Τέλος σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ να απέχετε από κάθε πράξη που ανάγεται στην Διοικηση των θεμάτων της Εταιρειας Πολιτισμού Χαλκίδος γιατι όπως και οι ίδιοι αναγκαστήκατε να ομολογήσετε δεν είστε πλέον Διοικητικό Συμβούλιο και κυρίως σας ΠΡΟΣΚΑΛΩ να απέχετε από την λογοκρισία των αναρτήσεων των μελών της Εταιρείας Πολιτισμού και να αλλάξετε άμεσα τις ρυθμίσεις του προφίλ της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδος στα κοινωνικά δίκτια ώστε τα μέλη της να μπορούν να ανεβάζουν τις απόψεις τους για την οποία κατάπτυστη, αντιδημοκρατική και αντίθετη με το καταστατικό του Σωματείου μας συμπεριφορά σας ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ έντονα!
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής να επιδώσει νόμιμα την παρούσα  προς αυτην που απευθύνεται προς γνώσιν της και για τις νομικές συνεπειες αντιγραφων ολόκληρον την παρούσα εις την έκθεσιν επιδόσεως που αυτός θα σντάξει.

Χαλκίδα 23/9/2019"

και Ενημέρωση των μελών...
Ανακοίνωση - Πρόσκληση
Γίνεται γνωστό στα μέλη και στους φίλους της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδος, ότι κατόπιν πρωτοβουλίας ιδρυτικών μελών της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδος, ζητήθηκε δικαστικά η αναγνώριση ακυρότητας της Γενικης Συνελευσεως που έγινε στις 27/6/2019 και των αρχαιρεσιών που ακολούθησαν λόγω εννέα παραβάσεων του καταστατικού της Εταιρείας.
Στην συνέχεια οι κκ Αγιοστρατίτη, Ζήκος, Βαμβάκου και Μητράκης, οι οποίοι είχαν «εκλεγεί» στις τελευταίες κατά παράβαση του καταστατικού αρχαιρεσίες, αναγνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει νόμιμη διοίκηση στην Εταιρεία Πολιτισμού, υπέβαλαν αίτηση στο Δικαστηριο περί διορισμού Διοικητικού Συμβουλίου με σκοπό την διενέργεια εκλογών, προτείνοντας τους εαυτούς και επιπλέον τέσσερα ακόμη μέλη ως προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή.
Η ενέργεια τους αυτή έγινε χωρίς καμία ενημέρωση των μελών του Σωματείου μας και την πληροφορηθήκα προσωπικά  τυχαία λόγω της ιδιοτητος μου ως δικηγόρου.
Κατόπιν αυτού, ιδρυτικά μέλη της εταιρείας μας μεταξύ των οποίων και εγώ, όταν αντιληφθήκαμε την πιο πάνω ενέργεια με την οποία επιδιώκεται η διεξαγωγή αρχαιρεσιών από τους ανωτέρω, όπως νόμιμα δικαιούμαστε,  υποβάλαμε αίτηση προς το ίδιο δικαστήριο και ζητάμε τον διορισμό Προσωρινής Διοικούσας επιτροπής από μέλη που δεν έχουν καμία σχέση με το προηγούμενο Διοικητικό Συμβούλιο, ούτε με το «εκλεγέν» κατά την άποψη μας παράνομα, ώστε (αν κριθεί απαραίτητο) αυτά τα μέλη (μεταξύ των οποίω και τρεις νομικοί), να οργανώσουμε και σύμφωνα με το Καταστατικο της Εταιρείας Πολιτισμού τις νέες αρχαιρεσίες.
Παρακαλούνται τα μέλη και οι φίλοι της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας, αφού ζητήσουν και λάβουν αναλυτική ενημέρωση, να μείνουν σε στάση αναμονής και ψυχραιμίας και μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη για τα θέματα που δυστυχώς προέκυψαν και μέχρι η Εταιρεία Πολιτισμού να επανέλθει στην νόμιμη κανονικότητας της.
Τέλος, προσκαλούνται όσα μέλη ήταν εγγεγραμμένα στην Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας μέχρι και τον Μαιο του 2019 και ανεξάρτητα αν έχουν πληρώσει την συνδρομή τους, αν επιθυμούν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ώστε να περιληφθούν στον κατάλογο των υποψήφιων για την Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή και γενικότερα προσκαλούνται τα μέλη να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την Διοίκηση, πρόοδο και ανέλιξη της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας με βάση τα οριζόμενα στο Καταστατικό της.

 Δημήτρης Καρβέλης
Πρόεδρος της τελευταίας Εξελεγκτικής Επιτροπής




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου