ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Βγήκαν τα ...μαχαίρια!! Ιντριγκες, Παρασκήνιο και ..άλλα!! (ακούστε)

Αποκαλυπτικοί διάλογοι στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου μεταξύ Καρβέλη και Αγιοστρατίτη για το προσκήνιο και το παρασκήνιο στην Εταιρεία!!!

Αφορμή η κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων που κατατέθηκε κατά της νομιμότητας της Εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης που συζητήθηκε σήμερα και αναμένεται η απόφαση την Δευτέρα.

Καταγγελίες για ..χειραγώγηση των εκλογών (οποιος πέρναγε απ έξω ψήφιζε!), παραιτήσεις και καταγγελίες μεταξύ των μελών του ΔΣ και άλλα ...πολιτιστικά!!

Ακούστε την συζήτηση που έγινε στο Ράδιο1 και ειναι αποκαλυπτική για τα ..πεπραγμένα της Εταιρείας Πολιτισμού Χαλκίδας, που μόνο πολιτισμό δεν παράγουν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου