ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019

ΟΛΝΕ Εχουν κάνει Ι.Χ. τα αυτοκίνητα του Οργανισμού!!

Για την εξυπηρέτηση των ιδιωτικών τους αναγκών χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του ΟΛΝΕ!!

Χαρακτηριστική η περίπτωση του Πέτρου Πασβαντίδη, παραιτηθέντος αντιπροέδρου του ΟΛΝΕ, που μέχρι και σήμερα χρησιμοποιεί αυτοκίνητο του Οργανισμού για προσωπική του χρήση και το έχει παρκαρισμένο στην αυλή του σπιτιού του με αποτέλεσμα να μην εξυπηρετούνται οι υπηρεσιακές ανάγκες και ο Οργανισμός να πληρώνει τα έξοδα του αυτοκινήτου (βενζίνες κλπ.)!!!

Αλλά ποιός να ελέγξει τον Πασβαντίδη και να του ζητήσει να επιστρέψει το αυτοκίνητο, αφού τινές εξ αυτών έχουν κάνει "δικό τους τσιφλίκι το ...μαγαζί" και κάνουν ότι τους καπνίσει....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου