Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Ιδιαίτερος βουλευτή φέρεται να εμπλέκεται σε ..παρασκηνιακές ενέργειες!! Αγνοια δηλώνει ο βουλευτής...

Αν ο βουλευτής δηλώνει ..άγνοια ενεργειών, τότε θα πρέπει να πάρει άμεσα ...μέτρα κατά του ιδιαίτερου του που τον εκθέτει!! Αν όχι τότε.....

Ο λόγος για τις διεργασίες και το παρασκήνιο που εξελίσεται για την επιλογή του προσώπου για την θέση του Προέδρου του ΟΛΝΕ!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το.. γραφείο του βουλευτή "εστάλει" έγγραφο στον Υπουργό Ναυτιλίας με το οποίο ψευδώς ενημερώνει οτι "ο Θανάσης Τσέργας έχει ασυμβίβαστο για την θέση του Προέδρου του ΟΛΝΕ και δεν μπορεί να οριστεί ως Πρόεδρος"!!

Και το "ψευδώς" αναφέρεται στο γεγονός οτι "ο πρώην Πρόεδρος του ΟΛΝΕ εδώ και αρκετό καιρό έχει τακτοποιήσει τι θέμα και δεν συντρέχει κανένας λόγος ασυμβιβάστου", κάτι που είναι γνωστό στους "..παροικούντες την Ιερουσαλήμ"!!

Η ύπαρξη του "βουλευτικού εγγράφου" δεν αμφισβητείται!! Είναι επιστολόχαρτο που έχει πάνω όλα τα διακριτικά του βουλευτή!!!

Το θέμα ειναι "τι δουλειά έχει βουλευτικό γραφείο να ασχολείται και μάλιστα με ψευδείς δηλώσεις κατά τρίτων οταν μάλιστα το θέμα δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του"!!! Το γεγονός  είναι "αν την ύπαρξη του εγγράφου γνώριζε ο βουλευτής και έγινε με την εγκριση του η όχι";

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο τον βουλευτή μας δήλωσε "πλήρη άγνοια" του γεγονότος και οτι δεν γνωρίζει για την ύπαρξη τέτοιου εγγράφου!!
Μάλιστα μας ενημέρωσε οτι θα το διερευνήσει σχετικά...

Το θέμα είναι οτι "ο εν λόγω ιδιαίτερος, κατά το παρελθόν έχει ..ασχοληθεί δυσμενώς κατά του Θαν. Τσέργα" ευρισκόμενος στο ίδιο πόστο άλλου βουλευτή!!

Ακόμη αναμένουμε την επίσημη εκδοχή του βουλευτή και τότε θα αποκαλύψουμε ονοματεπώνυμα και ..διευθύνσεις!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου