Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2019

Τον ...άδειασε και το κόμμα πλέον τον κυρ Ανδρέα!! (δείτε)

Τελικά ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση και "αδειάζει" τον Προέδρο του ΟΛΝΕ Ανδρέα Παπανδρέου!!

Η Απόφαση από την Ν.Ε. είχε ληφθεί πρίν καιρό, όπως σας είχαμε πει, αλλά "ωρίμασε" φαίνεται προχθές και κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ.
Στην ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ τάσσεται κατά της απόλυσης των 9 συμβασιούχων-εργαζομένων που "απέλυσε" ο Παπανδρέου, θεωρεί πολιτικά σωστή την παραίτηση των 4ρων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αφήνοντας σαφές υπονοούμενο κατά του .."επειμένοντος" Προέδρου, ενώ τέλος κάνει λόγο για "πλήρη απαξίωση του Οργανισμού" καλώντας την κυβέρνηση να επισπεύσει να αλλάξει την τωρινή Διοίκηση με νέα!!!

Δείτε την "αδειαστερή" ανακοίνωση της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ...


Θέλουμε καταρχήν να δηλώσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους εργολαβικούς  εργαζόμενους του ΟΛΝΕ, που δεν συνεχίζουν την εργασία τους παρόλο που υπήρχαν νόμιμοι τρόποι ,αν υπήρχε καλή διάθεση και πολιτική βούληση.  Η απομάκρυνση των εργαζομένων στερεί από τον οργανισμό την διοικητική επάρκειά και λειτουργία του.

Καλούμε το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το Σωματείο των Εργαζομένων να κινηθούν για την υπεράσπιση και την διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους.

Εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΟΛΝΕ το τελευταίο δίμηνο με 4 μέλη του Δ.Σ. να έχουν παραιτηθεί -όπως όφειλαν να πράξουν για να διευκολύνουν την νέα κυβέρνηση στο να ασκήσει την πολιτική της- που περιορίζει πολύ τις δυνατότητες λειτουργίες του στην σύναψη και ανανέωση συμβάσεων ,στην διενέργεια διαγωνισμών κοκ.

Ζητάμε από την κυβέρνηση της Ν.Δ. να ενημερώσει τι κινήσεις σκέφτεται ή προγραμματίζει να κάνει σε σχέση με τον ΟΛΝΕ . Σκοπεύει να παρέμβει έγκαιρα και να  δώσει ώθηση εκ νέου στον Οργανισμό ή σκοπεύει να τον αφήσει να απαξιωθεί παραδίδοντας τον βορά στο ΤΑΙΠΕΔ?

Χαλκίδα 19 Σεπ.2019
Από το γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου