Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

ΣΥΠΟΘΑ Ευβοίας: Καραμινάτη πλαστογραφία των πρακτικών 6 υποθέσεων αυθαιρέτων!! (δείτε και ακούστε)

Μιά σοβαρή υπόθεση πλαστογραφίας και παραποίησης πρακτικών απόφασης του ΣΥΠΟΘΑ αποκαλύφθηκε σήμερα στο Ράδιο1!!

Αφορά την υπόθεση 6 αυθαιρέτων στην παραλία των Λουκισίων και την οποία είχε αποκαλύψει ο Πρόεδρος της Κοινότητας Γιάννης Τσούρτος με ανακοίνωση του.
Δείτε...
https://www.eviatoday.news/2019/09/blog-post_87.html?spref=fb&fbclid=IwAR1G4o1kIxdIE0_lya7OTeBDcpnpfxi4mZzvsJuoxHtLeZF2EXQ5e9Y4Z_o

Ο Γιάννης Τσούρτος έκανε την ακόλουθη δήλωσηστον σταθμό: "Κύριε παπαμακάριε ευχαριστώ αρχικα που δίνετε βήμα ώστε όλοι να μαθουν τι γίνετε στο Συποθα.
Η συγκεκριμένες αποφάσεις και το ότι έκαναν δεκτές εκπροθεσμες προσφυγες ιδιωτων για αυθαιρεσίς που βγαζουν μάτι αλλα υποβαθμιζουν και ταλαιπωρουν μια ολοκληρη κοινοτητα 30 και πλεον χρονια φτανει στα όρια της αλατείας. 
Η υποθεση αυτη σερνετε χρονια και παντα με πολιτικες παρεμβασει καταφερναν να σπανε το ηθικο των αιρετων της κοινοτητας. 
Αυτο θα αλλαξει... Θα πάμε μεχρι τελους και πλεον οχι μονο με τους οικοπεδουχους ποτ παρανομα εχουν χτισει...αλλα κυριως με το Συποθα που προσβαλει τους Ελληνες φορολογουμενους. Ζητω την παρεμβαση του ελεκτη δημοσιας διοικησης,του κου Ντιτορα ,του κου Σπανου,των Βουλευτων του νομού και της Δημάρχου. 
Ζητω να τεθουν σε αργια η προεδρος του συποθα και ο γραμματεας αν ισχυει οτι το μελος κος Μπακας δεν εχει υπογραψει και συμφωνησει ενω εχει τυπωθει αποφαση με τα αντιθετα"

Το ρεπορτάζ ήταν αποκαλυπτικό μετά τις δηλώσεις του μέλους του ΣΥΠΟΘΑ Γιάννη Μπάκα ότι "το πρακτικό που έφθασε στα μέλη και τον ίδιο δεν καταγράφει την αλήθεια, αφού άλλη ήταν η απόφαση της συνεδρίασης της 15/4/2019"

Ακόμη όπως υποστηρίζει ο Προιστάμενος της Πολεοδομίας του Δήμου "οι 4ρις από τις 6 αιτήσεις θεραπίας ήταν εκπρόθεσμες και θα έπρεπε να έχουν αποριφθεί" ενώ αναφέρθηκε και στα στοιχεία της αυθαιρεσίας!

Ακούστε τον Τάκη Ιωάννου τι είπε:


Ο Γιάννης Μπάκας χαρακτήρισε ως λάθος του γραμματέα την σύνταξη, την υπογραφή και αποστολή του πρακτικού, αφού η απόφαση που είχε ληφθεί στην επίμαχη συνεδρίαση ήταν "να πάρει τους φακέλους το άλλο μέλος της επιτροπής Β. Αγγέλου, να τους μελετήσει και να καταθέσει εισήγηση στα μέλη της  επιτροπής, και ανάλογα να αποφασίσουν"!!
Κάτι που όπως ομολογεί ο Γ. Μπάκας ουδέποτε έγινε....

Αντιθέτως εστάλησαν 6 πρακτικά, ακόμη και στην Πολεοδομία του Δήμου (αμέσως μετά την εκπομπή) γεγονός που αποδεικνύει το επίσημο των Πρακτικών, και τα οποία φέρουν τις αποφάσεις ΟΜΟΦΩΝΕΣ εν αντιθέσει της διαφωνίας και τα όσα υποστηρίζει ο Γιάννης Μπάκας!!

Δείτε το πρακτικό....






















Το ίδιο αναφέρεται και στις 6 αποφάσεις του ΣΥΠΟΘΑ!!
Δηλαδή παρουσιάζει την απόφαση ΟΜΟΦΩΝΗ ψευδώς, μαζί με τα όσα αναφέραμε πιό πάνω!!

Μάλιστα ο Γιάννης Μπάκας μόλις έλαβε την απόφαση έστειλε απάντηση με την διαφωνία του για τα θέματα αλλά και για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα!!

Δείτε....



Είναι δυνατός ο γραμματέας του ΣΥΠΟΘΑ κος Ντζαμίλης να έφτιαξε τα πρακτικά χωρίς να ρωτήση την Πρόεδρο κα Πέννη Ιωαννίδου και οταν τα γραφεία τους είναι δίπλα-δίπλα;

Εδώ πρόκειται για "καραμπινάτη πλαστογραφία πρακτικών χ 6!!

Ακούστε τιλέει ο Γιάννης Μπάκας:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου