ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Ούτε μία ανακοίνωση, ούτε μία δήλωση για τις απολύσεις!!!

Απολύθηκαν 9 εργαζόμενοι από τον ΟΛΝΕ και ούτε το Εργατικό Κέντρο, ούτε ο εκπρόσωπος των εργαζομένων έβγαλαν μιά ανακοίνωση!!

Τόσο ο Πρόεδρος του ΕΚΕ κος Μούντριχας που είναι και μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΝΕ έβγαλε μια ανακοίνωση για το γεγονός, αφού εκεί συμμετέχει για να προστατεύει τους εργαζόμενους και τα θέματα που τους απασχολούν, και όχι μόνο για να εισπράττει διαφημιστικά κονδύλια!!

Οσο και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας και εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ κος Πάνος είπε μια κουβέντα η έγραψε μια ανακοίνωση για τις απολύσεις....

Πέραν του γεγονότος οτι με την απουσία αυτών των υπαλλήλων διέλυσε ο ΟΛΝΕ!!

Και εις ...κατώτερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου