Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τελικά τα κατάφερε!! Βάζει λουκέτο στον ΟΛΝΕ!! Φεύγουν 9 υπάλληλοι!!

Από αύριο ο ΟΛΝΕ κατεβάζει ..ρολά αφού φεύγουν 9 υπάλληλοι, οι 4 από την οικονομική υπηρεσία!!
Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρ. Παπανδρέου το ...τερμάτισε στο σημερινό
Διοικητικό συμβούλιο καθώς "κατέθεσε αναμόρφωση προυπολογισμού χωρίς να υπάρχει εισήγηση της υπηρεσίας(!!)", και το σημαντικότερο "σήμερα έληξε η σύμβαση 9 υπαλλήλων (τους οποίους ειχε προσλάβει παρανόμως, όπως έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν) και τους οποίους προσπάθησε εκ νέου να επαναπροσλάβει με αδιαφανείς διαδικασίες αλλά τον ...φρενάρισε ο νομικός του σύμβουλος, εκ των οποίων οι 4 ειναι στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας και αλλοι 5 που ειχαν προσληφθεί μεσω της εταιρείας ΑΚΤΩΡ!!

Ετσι από αύριο Τετάρτη ο ΟΛΝΕ στην κυριολεξία ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ(!!) αφού ο "λάθρα διορισθείς Πρόεδρος τα έχει διαλύσει πλέον όλα"!!


Και παρά το γεγονός, η νέα κυβέρνηση κάνει "ασκήσεις ..μικροπολιτικής" αντί να εγκαταστήσει άμεσα το νέο διοικητικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο για να προληφθούν τα ..χειρότερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου