ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τελικά τα κατάφερε!! Βάζει λουκέτο στον ΟΛΝΕ!! Φεύγουν 9 υπάλληλοι!!

Από αύριο ο ΟΛΝΕ κατεβάζει ..ρολά αφού φεύγουν 9 υπάλληλοι, οι 4 από την οικονομική υπηρεσία!!
Ο Πρόεδρος του ΟΛΝΕ Ανδρ. Παπανδρέου το ...τερμάτισε στο σημερινό
Διοικητικό συμβούλιο καθώς "κατέθεσε αναμόρφωση προυπολογισμού χωρίς να υπάρχει εισήγηση της υπηρεσίας(!!)", και το σημαντικότερο "σήμερα έληξε η σύμβαση 9 υπαλλήλων (τους οποίους ειχε προσλάβει παρανόμως, όπως έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν) και τους οποίους προσπάθησε εκ νέου να επαναπροσλάβει με αδιαφανείς διαδικασίες αλλά τον ...φρενάρισε ο νομικός του σύμβουλος, εκ των οποίων οι 4 ειναι στελέχη της οικονομικής υπηρεσίας και αλλοι 5 που ειχαν προσληφθεί μεσω της εταιρείας ΑΚΤΩΡ!!

Ετσι από αύριο Τετάρτη ο ΟΛΝΕ στην κυριολεξία ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ(!!) αφού ο "λάθρα διορισθείς Πρόεδρος τα έχει διαλύσει πλέον όλα"!!


Και παρά το γεγονός, η νέα κυβέρνηση κάνει "ασκήσεις ..μικροπολιτικής" αντί να εγκαταστήσει άμεσα το νέο διοικητικό συμβούλιο και τον Πρόεδρο για να προληφθούν τα ..χειρότερα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου