Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019

Καταγγελία για παράνομες εργασίες στα Στύρα!!

Καταγγελία μας έστειλε ο Ηλίας Ευροσύνης από τα Στύρα για παράνομες οδικές εργασίες χωρίς καμμία άδεια!!

Δείτε τι λέει....

"Κόβεται παράδρομος ,δημιουργείται νησίδα ,απόφαση συμβουλίου τοπικού δεν υπάρχει, απόφαση δημοτικού συμβουλίου δεν υπάρχει, τεχνική μελέτη δεν υπάρχει, ποιος δίνει τις εντολές για τέτοιες διαδικασίες υπεράνω των θεσμών του Δήμου ;

Τα μπλόκια δεν είναι εμπορικός λιμένας ,τους δίνουνε κατ’ εξαίρεσην χρήση μόνο για την εξυπηρέτηση των εταιρειών που μεταφέρουν ανεμογεννήτριες.
Ο Νέος επαρχιακός δρόμος που ενώνει τα Στύρα με την διασταύρωση Πόρτο Λαφία δεν έχει παραλειφθεί δεν έχει ολοκληρωθεί και έχει δοθεί κατ’ εξαίρεση μόνο για την μεταφορά των ανεμογεννητριών. (Πριβέ δημόσιες υποδομές)
Η εξωθεσμικοί παράγοντες, παραγοντίσκοι και οι εργολάβοι μπετατζήδες,καλουπατζήδες και λοιποί που πουλάνε εκδούλευση στις εταιρείες χρησιμοποιώντας υποδομές εν εξελίξει της περιοχής δεν έχουνε καμία θεσμική ιδιότητα να εκπροσωπούν τον τόπο.
Οι εκπρόσωποι των εταιρειών οι διευθύνοντες σύμβουλοι των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θεσμικός τον τοπο τον εκπροσωπεί το δημοτικό συμβούλιο και τα τοπικά συμβούλια των περιοχών και όχι αεριτζήδες τους οποίους συναλλάσσονται.
Τα έργα (νεκροταφεία )Όπως ο δρόμος Στύρα διασταύρωση Πόρτο Λαφία Και η Ράμπα στο αλιευτικό καταφύγιο δεν είναι πλατφόρμες για κερδοφορία νταλαβέριτζειδων.
* 10+09 Ενημέρωσα και το Αστυνομικό Τμήμα Καρύστου τον κύριο διοικητή για την εξέλιξη αυτού του έργου τηλεφωνικώς.
**Υπενθυμίζω
ότι είμαι υπέρ της αιολικής ενέργειας και των επενδύσεων αλλά οι κανόνες είναι κανονες"

Οι υπεύθυνοι τι λένε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου