ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Πήγε για ..μαλλί και βγήκε κουρεμένος!!

Εδώ και η ..επιστήμη σηκώνει ψηλά τα ..χέρια!!

Εξώδικο έστειλε η εταιρεία ΑΚΤΩΡ στον ΟΛΝΕ (Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ) και ζητά να της πληρωθούν τα 70.000ευρώ που η ίδια έχει πληρώσει σε υπαλλήλους που απασχολεί ο ΟΛΝΕ και οι οποίοι απολύθηκαν τελευταία!!

Να σημειώσουμε οτι "ο ΟΛΝΕ δεν είχε κάνει συμβάσεις παράνομα" ενώ ο Πρόεδρος ..αυτοπροσώπως πήγε να παραπλανήσει την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, ομως έπεσε ο ίδιος μέσα στον λάκο που είχε σκάψει!!

Και προφανώς να προσπαθείς να τα βάλεις και να μπερδέψεις έναν "γίγαντα" με νομικά τερτίπια που διαθέτει τεράστιας εμβελείας νομικό οπλοστάσιο, μόνο ..βλάκας πρέπει να είσαι!!

Τήν μία μέρα με έγγραφη πρόσκληση ζητά από τους υπαλλήλους "να πιάσουν δουλειά" και την επομένη εγγράφως "ζητά από την εταιρεία ..εξηγήσεις γιατί έστειλε τους εργαζόμενους για εργασία!!

Αν δεν καταβάλει τα χρήματα, η εταιρεία απειλεί με προσφυγή στα αστικά και ποινικά δικαστήρια!!

ΔΕΙΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου