Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019

Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Πήγε για ..μαλλί και βγήκε κουρεμένος!!

Εδώ και η ..επιστήμη σηκώνει ψηλά τα ..χέρια!!

Εξώδικο έστειλε η εταιρεία ΑΚΤΩΡ στον ΟΛΝΕ (Πρόεδρο και όλα τα μέλη του ΔΣ) και ζητά να της πληρωθούν τα 70.000ευρώ που η ίδια έχει πληρώσει σε υπαλλήλους που απασχολεί ο ΟΛΝΕ και οι οποίοι απολύθηκαν τελευταία!!

Να σημειώσουμε οτι "ο ΟΛΝΕ δεν είχε κάνει συμβάσεις παράνομα" ενώ ο Πρόεδρος ..αυτοπροσώπως πήγε να παραπλανήσει την εταιρεία ΑΚΤΩΡ, ομως έπεσε ο ίδιος μέσα στον λάκο που είχε σκάψει!!

Και προφανώς να προσπαθείς να τα βάλεις και να μπερδέψεις έναν "γίγαντα" με νομικά τερτίπια που διαθέτει τεράστιας εμβελείας νομικό οπλοστάσιο, μόνο ..βλάκας πρέπει να είσαι!!

Τήν μία μέρα με έγγραφη πρόσκληση ζητά από τους υπαλλήλους "να πιάσουν δουλειά" και την επομένη εγγράφως "ζητά από την εταιρεία ..εξηγήσεις γιατί έστειλε τους εργαζόμενους για εργασία!!

Αν δεν καταβάλει τα χρήματα, η εταιρεία απειλεί με προσφυγή στα αστικά και ποινικά δικαστήρια!!

ΔΕΙΤΕ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου