ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΚΟΙΝ. ΣΤΑΥΡΟΥ Εκτεταμένη υλοτομία στο δάσος που απέμεινε από τις φωτιές!! (ακούστε και δείτε)

Ανάστατη είναι η κοινωνία της κοινότητας Σταυρός, του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων, από την εκτεταμένη κοπή δέντρων με τις .."ευλογίες" του Δασαρχείου Χαλκίδος!!

Την εικόνα και το κλίμα μετέφερε ο Πρόεδρος της κοινότητας Σταυρού Κώστας Γκίκκας μιλώντας στον Μάνο Παπαμακάριο και το Ράδιο1.
"Η κατάσταση είναι τραγική, κόβουν ότι βρούν μπροστά τους ακόμα και την χαμηλή βλάστηση, ξερά και χλωρά πεύκα και έλατα" είπε ο Πρόεδρος και συνέχισε "συντελείται περιβαλλοντικό έγκλημα με τις ...ευλογίες του Δασαρχείου"!!


Ο Πρόεδρος θα ζητήσει από το Δασαρχείο να διατάξει διακοπή των εργασιών της υλοτόμησης και εάν αυτό δεν γίνει θα καταθέσει μυνητήρια αναφορά στον Εισαγγελέα.

Ακούστε τι είπε....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου