Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Θλίψη για τον «Χάτσικο» της Κρήτης... Περίμενε επί 8 χρόνια το αφεντικό του στην είσοδο του σούπερ μάρκετ όπου πέθανε

Την ιστορία του Χάτσικο, του πιστού σκύλου ράτσας Ακίτα που λατρέψαμε όλοι μέσα από την ταινία με τον Ρίτσαρντ Γκιρ, θυμίζει η παρακάτω ιστορία, που διαδραματίστηκε όμως στην Κρήτη. (video)
Αφορά στον σκύλο που είχε μείνει «ορφανός» μετά τον αιφνίδιο θάνατο του αφεντικού του την ώρα που βρισκόταν μέσα σε σούπερ μάρκετ στην Κρήτη, επέστρεφε κάθε μέρα επί σχεδόν οκτώ χρόνια στην είσοδο του καταστήματος, περιμένοντας μάταια το αφεντικό του να βγει από αυτό.

Ο ιδιοκτήτης του σκύλου είχε χάσει τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς εντός του καταστήματος κι ενώ το άτυχο τετράποδο τον περίμενε δεμένο έξω από αυτό. Καθώς, το φορείο που μετέφερε, όμως, την σορό του άντρα βγήκε από την πίσω είσοδο του καταστήματος, ο σκύλος δεν έμαθε ποτέ την τύχη του αφεντικού του κι έκτοτε κάθε πρωί π ερίμενε στην είσοδο, ενώ το βράδυ επέστρεφε στο σπίτι του αφεντικού του. 
Την φροντίδα του Κρητικού Χάτσικο είχαν αναλάβει γείτονες του ιδιοκτήτη, οι οποίοι μετά από πολλά χρόνια κι αφού ο σκύλος είχε φτάσει σε μεγάλη ηλικία, αντιμετωπίζοντας παράλληλα και σοβαρά προβλήματα υγείας, αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε ευθανασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου