Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2018

Αποδέχτηκαν ότι κατηγορούσαν άδικα τον Δ. Θωμά και ζήτησαν ...συγνώμη!!

Πήγαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κύμης – Αλιβερίου στις 5/11/2013 και κατηγόρησαν τον Δημήτρη Θωμά και τους Αντιδημάρχους του ότι λαμβάνουν κάθε μήνα μεγάλα ποσά ως έξοδα ημερήσιας κίνησης. Μάλιστα δεσμεύτηκαν ότι σε επόμενη συνεδρίαση θα φέρουν και τους αριθμούς των ενταλμάτων!!!
Ο Δημήτρης Θωμάς, Δήμαρχος τότε του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου και οι Αντιδήμαρχοι, υπέβαλλαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και όταν ήρθε η ώρα να εκδικαστεί η υπόθεση, αποδείχτηκε ότι όλα αυτά ήταν ψέματα.
Η υπόθεση επρόκειτο να εκδικαστεί την Παρασκευή στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας και κατηγορούμενοι ήταν οι τότε Δημοτικοί Σύμβουλοι της αντιπολίτευσης: Γιάννης Μπενάκης, Δημήτρης Μούντριχας και Θεόδωρος Βαρδακώστας.
Οι τρεις κατηγορούμενοι, προκειμένου να γλιτώσουν την καταδίκη, υπέγραψαν δήλωση, σύμφωνα με την οποία, τα όσα είπαν κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν προϊόν εσφαλμένης πληροφόρησης καθώς επίσης τόνισαν ότι δεν είχαν σκοπό να βλάψουν την τιμή και την υπόληψη του Δημήτρη Θωμά και των συνεργατών του.
Ο Δ. Θωμάς και οι συνεργάτες του αποδέχτηκαν την “συγνώμη” και η υπόθεση έκλεισε χωρίς να εκδικαστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου