Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Μην τον ...κατηγορείτε άδικα!! Είναι κρίμα και άδικο....

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι "διαμαρτύρονται ...κάποιοι" που ο Ζεμπίλης άργησε να "δώσει το δαχτυλίδι της παράταξης" σε αυτόν που αυτός θα είχε επιλέξει ως διάδοχη κατάσταση και εχει δημιουργηθεί ένα μπάχαλο στα .."ορφανα"!!! 
Γιατί ομως τον κατηγορείτε άδικα;

Το δαχτυλίδι του τόχει πάρει ο Καθαροσπόρης από τις προηγούμενες εκλογές!! Οταν του γύρισε τούμπα το 10% του πρώτου γύρου υπέρ του Παγώνη.

Για να το δώσει ...πρέπει να τόχε!! 
Αρα μην τον κατηγορείται άδικα.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου