Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Ν. Κακλαμάνης "Απορίπτει αναφανδόν την υποψηφιότητα Μπάκα" -Τι θα προτείνει...

κατα που ..κοιτάει ο Νικήτας;
Ουτε κουβέντα δεν δέχεται ο Πρόεδρος της Επιτροπής υποψηφίων Αυτοδιοίκησης Νικήτας Κακλαμάνης για την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπάκα, προφανώς γιατί ...κάποιοι έχουν "φροντίσει" να την ...υποβαθμίσουν και να πετύχουν τους στόχους τους!! Μάλιστα, σύμφωνα με τα "πνεύματα της Πειραιώς" το "θάψιμο" έχει πέσει εκ των ..."έσω" (της  πόλης)  οπως μας αποκάλυψαν ..πηγές μας από το περιβάλλον του Προέδρου της Επιτροπής!!


Φαίνεται ότι Αδωνης και Αυγενάκης δεν μπορούν να ...περάσουν το "φιλαράκι τους" Γ. Μπάκα στον Πρόεδρο, ιδίως και από την στιγμή που έφυγε απ τη μέση ο Σπανός και του δημιουργήθηκαν ελπίδες!!
Οι ίδιες πηγές μας είπαν ότι ο Κακλαμάνης έχει καταλήξει στην πρόταση που θα κάνει για τον Δήμο Χαλκιδέων, μόνο που ακόμη ο ...προτεινόμενος δεν γνωρίζει τίποτα (!!) αλλά εντός των επομένων ημερών θα χτυπήσει το τηλέφωνό του!
Και τα ...συντροφικά μαχαιρώματα συνεχίζονται μέχρι ο ...."περι ου" να πετύχει τον στόχο του, μιάς και σε αυτά ειναι ...μανούλα!!

Ομως αν ...σκάσει τίποτα μεσοβδόμαδα, εκει να δείτε γέλιο που θα πέσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου