Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Βασίλης Καθαροσπόρης: Τα συνεργεία του Δήμου έδωσαν και δίνουν αγώνα για αποκατάσταση των ζημιών


“Από την πρώτη στιγμή της καταιγίδας στάθηκα δίπλα στους εργαζόμενους του Δήμου που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τα ακραία φαινόμενα της φύσης στο Δήμο Χαλκιδαίων” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βασίλης Καθαροσπόρης λίγο μετά την ύφεση της κακοκαιρίας που έπληξε την Εύβοια .

Ο Μεσογειακός κυκλώνας που πέρασε με σφοδρότητα από την Εύβοια το σαββατοκύριακο προκάλεσε σωρεία σοβαρών προβλημάτων και στο Δήμο Χαλκιδέων. Οι σημαντικότερες  ζημιές καταγράφονται στα Λουκίσια της Δ.Ε Ανθηδώνος, όπου από την Κυριακή το απόγευμα αποκλείστηκε η πρόσβαση και από τον παραλιακό δρόμο από κατολισθήσεις στη θέση Βράχος “Κοκκόσι”.
Τις τελευταίες 48 ώρες τα συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων δουλεύουν ασταμάτητα καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες  προκειμένου να αποκατασταθούν σταδιακά τα προβλήματα σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες. Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Βασίλης Καθαροσπόρης τονίζει την κρισιμότητα της κατάστασης επισημαίνοντας πως “τα συνεργεία του Δήμου έδωσαν και δίνουν μάχη προσπαθώντας να αποκαταστήσουν το συντομότερο δυνατόν τις  ζημιές και να επιλύσουν τα προβλήματα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου