Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Το ..Μάτι ανέβαλε την ανακοίνωση της Παράκαμψης Χαλκίδος!! Ομως λεφτά υπάρχουν;

Σύμφωνα με δήλωση του Χρ. Παγώνη, μετά από ερώτηση της Ελ. Βάκα, για το "τι γίνεται με την παράκαμψη της Χαλκίδας" ένα έργο που έχει ανακοινωθεί από τον Υφυπ. Υποδομών Ν. Μαυραγάνη ότι "θα δημοπρατηθεί μέχρι τον περ. Ιούνιο 18", ο Δήμαρχος είπε ότι η ανακοίνωση ήταν προγραμματισμένη για τον Σεπτέμβριο αλλά λόγω των γεγονότων στο Μάτι πήγε πίσω"!!

Αρα θα περιμένουμε "πότε θα αποφασίσει το Υπ. Υποδομών να κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις" όμως ακόμη δεν υπάρχει επίσημα τουλάχιστον πηγή χρηματοδότησης του έργου!!
Μεταξύ μας ...μεταξα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου