Aποθήκευσε αυτόν τον αριθμό... 6987 056 356

Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ''ΒΟΡΕΙΑ'', ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!

Παρακολουθώ ξένα κανάλια. Δεν χρειάζεται να αναφέρω για ποιο λόγο. Πόσο με βοηθούν στη δουλειά μου. Επί του θέματος. Σε κανένα δελτίο ειδήσεων κανενός τηλεοπτικού δικτύου δεν αναφέρονται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία». Έχει τελειώσει η ονομασία Σκόπια, Φύρομ, Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας. Πάνε στον αγύριστο αυτά. Ακούγεται μόνον το «Μακεδονία», όχι το «Βόρεια Μακεδονία».

Ακόμα, για να κάνω μία ενημέρωση σχετική και ανησυχητική. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για Μακεδονία της Ελλάδος. Για ελληνική Μακεδονία.
Επαναλαμβάνω. Διεθνώς πλέον, εις άπαντα τον πλανήτη παίζει μόνον το «Μακεδονία», όχι το «Βόρεια Μακεδονία» του Τσίπρα.
Τα κατάφερε ο Έλληνας πρωθυπουργός. Έγραψε Ιστορία. Υπέγραψε «Βόρεια», παρέδωσε Μακεδονία. Επίτευγμα προσωπικό. Αυτό που δεν θα τολμούσαν πολιτικοί βαρειάς κοπής, Ελευθέριος Βενιζέλος, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Παπανδρέου. 
Το κατάφερε ένα προσκοπάκι της κομματικής αριστεράς. 
Γειασάν του μάγκα. Γειασάν και σ' όλο το σόι του Σύριζα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου