Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα τα οποία αφήνει πίσω της ..άλυτα η Διοίκηση Μπακογιάννη! Αξιολογείστε τους υποψηφίους απο τα βιογραφικά τους (κατ' αρχάς)

Γνωρίστε αυτούς που σε λίγους μήνες θα διεκδικήσουν την ψήφο σας μέσα από το βιογραφικό τους, τις σπουδές τους, και την εμπειρία τους στήν διοίκηση. Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας έχει μεγάλα και σοβαρά προβλήματα τα οποία αφήνει πίσω της η Διοίκηση Μπακογιάννη και αυτή την φορά χρειάζεται Εμπειρους Πολιτικούς για να διαχειριστούν τις τύχες μας.
Γνωρίστε και αξιολογείστε τους κατ' αρχάς από τα βιογραφικά τους!!
Για το όραμα τους θα μάθουμε αργότερα όταν μας το ...αποκαλύψουν.....


Ο Δημήτρης Αναγνωστάκης γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 1961 στη Χαλκίδα. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Κουτσούκου και πατέρας δύο αγοριών. Είναι εκπαιδευτικός στην Α/θμια εκπαίδευση, διετέλεσε Δήμαρχος Χαλκιδέων, ενώ στις εθνικές εκλογές του 2012 εκλέχθηκε βουλευτής Ευβοίας με την ΔΗΜΑΡ. Δημήτρης Αναγνωστάκης
Είναι απόφοιτος της Παιδαγωγικής Ακαδημίας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στις εθνικές εκλογές του 2012 εκλέχτηκε βουλευτής Εύβοιας και διετέλεσε Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Δημοκρατικής Αριστεράς και υπεύθυνος του Τομέα Αυτοδιοίκησης.
Υπήρξε Μέλος στις Διαρκείς Μόνιμες Επιτροπές της Βουλής για την Δημόσια Διοίκηση, Δημόσια Τάξη και Δικαιοσύνη, των Οικονομικών Υποθέσεων. Υπήρξε μέλος της Επιτροπής Ελέγχου των οικονομικών των κομμάτων και των βουλευτών και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών και Γραμματέας του ΔΣ του Ινστιτούτου Παιδαγωγικών Ερευνών Μελετών της ΔΟΕ αλλά και Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Χαλκίδας επί σειρά ετών.
Έχει διατελέσει Δήμαρχος Χαλκιδέων το διάστημα 2003-2006, υποστηριζόμενος από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ. Πρόεδρος της Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Εύβοιας 2003 – 2007, μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας και του Γενικού Συμβουλίου της ΑΔΕΔΥ.
Ο κ. Αναγνωστάκης διετέλεσε ακόμη Αντιπρόεδρος στο Ινστιτούτο Γ.Σ.Ε.Ε - ΑΔΕΔΥ Στερεάς Ελλάδας, στο Ινστιτούτο Παιδαγωγικών Ερευνών και Μελετών της Δ.Ο.Ε. Υπήρξε Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιδέων 1995 – 1998, 1999 – 2002, 2007 – 2010. Ενώ είχε εκλεχθεί Γραμματέας Ν.Ε.Λ.Ε. Ν. Εύβοιας 1989 – 1990.
Με τις παραπάνω ιδιότητες συμμετείχε σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων, ημερίδων και αποστολών στο εξωτερικό, για θέματα σχετικά με την Αυτοδιοίκηση, τη Δημόσια Διοίκηση και την Εκπαίδευση.
Σχετικά με την Κομματική δράση, ήταν Ιδρυτικό μέλος ΠΑΣΠ ΣΚΦ το 1979, μέλος του Τομέα Παιδείας, μέλος του Τομέα Συνδικαλιστικού και μέλος του Τομέα Ισότητας.


Η Κατερίνα Μπατζελή (γεννήθηκε στο Ηράκλειο Αττικής στις 25 Μαΐου 1958) είναι Ελληνίδα οικονομολόγος, πολιτικός, πρώην βουλευτής Ν. Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ και πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Κατερίνη Μπατζελή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε οικονομικά στη Νομική Σχολή Αθηνών και συνέχισε μεταπτυχιακά τις σπουδές της στις Βρυξέλλες.
Έχει εργαστεί τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο συνεταιριστικό τομέα για θέματα γεωργίας, ανάπτυξης της υπαίθρου και τροφίμων. Ακόμα, έχει διατελέσει σύμβουλος της Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Κοινότητας Βάσως Παπανδρέου για θέματα αγροτικής πολιτικής, καταναλωτικής προστασίας και πολιτισμού. Το 1994 και για δύο χρόνια διετέλεσε Γενική Γραμματέας Υπουργείου Γεωργίας, αρμόδια για θέματα Ευρωπαϊκών και Διεθνών Σχέσεων.
Το 2004 εξελέγη Ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, συμμετέχοντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος. Διετέλεσε κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της Ομάδας για θέματα Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, από το 2004 έως το 2007. Ακόμα, το 2007, ανέλαβε πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού και Παιδείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θέση την οποία διατήρησε έως το τέλος της κοινοβουλευτικής περιόδου. Συμμετείχε ως μέλος στις επιτροπές Γεωργίας και Ανάπτυξης της Υπαίθρου, Οικονομικών και Νομισματικών Θεμάτων, Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας των Φύλων και Πολιτισμού, Παιδείας και Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
Το 2009 εξελέγη βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στο Νομό Φθιώτιδας. Στις 6 Οκτωβρίου 2009, διορίστηκε από τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, θέση την οποία διατήρησε έως τις 7 Σεπτεμβρίου 2010, οπότε και έγινε ο πρώτος ανασχηματισμός.
Το 2014, συμμετείχε στην ίδρυση της Ελιάς - Δημοκρατικής Παράταξης, στην οποία μετείχε το ΠΑΣΟΚ. Μάλιστα, η Κατερίνα Μπατζελή τοποθετήθηκε στο ευρωψηφοδέλτιο της ΕΛΙΑΣ, τερματίζοντας 5η, συγκεντρώνοντας 67.391 σταυρούς προτίμησης, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί ευρωβουλευτής.


Ο Φάνης Σπανός γεννήθηκε το 1984 στη Χαλκίδα και είναι γιος του επιχειρηματία Χρήστου Σπανού και της ιδιωτικής υπαλλήλου Λίας Βασιλείου, ανιψιός του επί σειρά ετών διατελέσαντος Δημάρχου Χαλκιδέων Γιάννη Σπανού.

Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Αναστασίου, εκπαιδευτικό από τα Ψαχνά Ευβοίας και πατέρας τριών παιδιών.
Μετά την αποφοίτησή του από το Κολέγιο Αθηνών σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης με ειδίκευση στα Υδραυλικά Έργα και μετέπειτα Διοίκηση Επιχειρήσεων (professional MBA) στο ALBA Graduate Business School.
Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία σε πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού και ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά.
Εργάζεται από το 2008 στην οικογενειακή του επιχείρηση οικοδομικών έργων και έτοιμου σκυροδέματος, ως μηχανικός και από το 2011 ως Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.
Έχει διατελέσει Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδέων και Αντιδήμαρχος Οικονομικών, Πολεοδομίας και Κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. Ακόμη, Πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ΔΑΕΠΕΧ ΑΕ και της σχολικής επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Το 2014 εκλέχτηκε και έκτοτε υπηρετεί ως Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη.



Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης είναι δικηγόρος, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Εκλέχτηκε δήμαρχος Σκύρου με 132 ψήφους διαφορά από τον συνυποψήφιό του και έτσι διαδέχτηκε τον νυν δήμαρχο, θείο του και συνονόματό του, Μιλτιάδη Χατζηγιαννάκη.








Απ. Γκλέτσος Γεννήθηκα το 1967 στο Βόλο, Μαγνησίας. Γιος του στρατιωτικού Ευστάθιου Γκλέτσου και της Βασιλικής Kαρδάση. Η καταγωγή μου είναι από τη Στυλίδα Φθιώτιδας. Λόγω του επαγγέλματος του πατέρα μου έζησα τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια, σε διάφορα μέρη της ελληνικής επικράτειας.
Υπηρέτησα στους Αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων για είκοσι εννέα μήνες, ως έφεδρος ανθυπολοχαγός.
Έκανα σπουδές θεάτρου, στη σχολή Θεοδοσιάδη και εργάστηκα ως ηθοποιός στο θέατρο και την τηλεόραση. Έχω ασχοληθεί με πολλά επαγγέλματα και για μεγάλο χρονικό διάστημα είχα επιχειρηματική δραστηριότητα ως ελεύθερος επαγγελματίας. Στα πλαίσια αυτών των δραστηριοτήτων μου  επιμορφώθηκα σε θέματα Στρατηγικής και Διατροφολογίας.
Έχω μία δεκατριάχρονη κόρη, την Βαλίσια.

Διετέλεσα Δημοτικός σύμβουλος για οκτώ χρόνια. Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις εκλέχθηκα Δήμαρχος στο τόπο καταγωγής μου τη Στυλίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου