Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Επικυρώθηκε και από την Κεντρική Επιτροπή, ως ήταν αναμενόμενο!

Η υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη επικυρώθηκε και από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ που αποδέχτηκε την ομόφωνη απόφαση της Περιφερειακής οργάνωσης που ειχε συνεδριάσει (σας το ειχαμε αποκαλύψει) πριν μία βδομάδα!

Ετσι πλέον και με την ..."βούλα" ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστηρίξει την ...ανεξάρτητη (ετσι λέει ο ίδιος) υποψηφιότητα Αναγνωστάκη, οι Περιφερειακές εκλογές όμως ειναι εξόχως πολιτικές, άρα....

Γιά υποψήφιο στον Δήμο Χαλκιδέων, ακόμη ψάχνουν για τον ...ήρωα!!


Η Εισήγηση της Περιφερειακής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ:

"Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018, στη Λιβαδειά, συνεδρίασε η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ της Στερεάς Ελλάδας, με θέμα την πρόταση προς την Κ.Ε. για τον επικεφαλής της Περιφερειακής Παράταξης που θα μπορούσε να υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις Περιφερειακές Εκλογές του Μαΐου 2019, στα πλαίσια της τακτικής και στρατηγικής για τις Αυτοδιοικητικές εκλογές, που ήδη έχει συζητήσει.
Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος οι 5 Συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών, οι εκλεγμένοι για την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή από τις Νομαρχιακές συνδιασκέψεις, οι Βουλευτές της Στερεάς Ελλάδας και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση έγινε συζήτηση επί των υποψηφιοτήτων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους επί αυτού, δημόσια ή όχι. Έγινε πλήρης και ουσιαστικός δημοκρατικός διάλογος γι’ αυτές ως προς το ποιος, καλύτερα και νικηφόρα, μπορεί να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Αυτοδιοίκησης, του λαού της Στερεάς Ελλάδας και την πολιτική αντίληψη του κόμματος για το σύγχρονο ρόλο της περιφερειακής διοίκησης.
Αποφασίστηκε ομόφωνα ότι η ανεξάρτητη, προοδευτική, αυτοδιοικητική υποψηφιότητα του Δημήτρη Αναγνωστάκη, αποτελεί τη βέλτιστη λύση, ικανοποιεί κατά τον καλύτερο τρόπο τις απαιτήσεις της παρούσας εκλογικής μάχης κι ως εκ τούτου προκρίνεται και προτείνεται στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ που θα πάρει και την τελική απόφαση, από την Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου