Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Κώστας Μαρκόπουλος-Σήμερα λήγει το τελεσίγραφο της » κρατικής» ΔΕΗ προς την «κρατική» ΛΑΡΚΟ (audio)

"Σήμερα λήγει το τελεσίγραφο της » κρατικής» ΔΕΗ προς την «κρατική» ΛΑΡΚΟ… Περιμένω να δω αν υπάρχει κυβέρνηση που να θέλει στην πραγματικότητα να διασώσει την ΛΑΡΚΟ!" Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στο ΡΑΔΙΟ1 98.1 και στον Μ. Παπαμακάριο και συνέχισε:

" Η ανίκανη διοίκηση της την οδήγησε σε απαξίωση και αδιέξοδο. Τα χρέη της είναι όσο ή χρηματιστηριακή της αξία,πανω από 350 εκ €.
Πρόγραμμα διάσωσής δεν υπήρξε ούτε στα χαρτιά. Ή εταιρεία παράγει και πουλάει με 5000 € τον τόνο κάτω του κόστους!
Σε μία άλλη χώρα της ΕΕ θα είχαν απολυθεί ήδη. Ή ανεκδιήγητη διοίκηση δεν τήρησε ούτε την συμφωνία με την ΔΕΗ μετά την μείωση κόστους της ενέργειας.
Ή κυβέρνηση «πουλάει» παραμυθάκι στους 1200 εργαζόμενους για δήθεν κρατική εταιρεία ενώ την ίδια ώρα την οδηγεί σε λουκέτο με πτώχευση κλείνοντας το μάτι πονηρά σε όσους θέλουν να την εξαγοράσουν φθηνά χωρίς χρέη και χωρίς εργαζόμενους… Εξυπηρέτηση συμφερόντων και μόνο!
Λογικά σήμερα κάποια ανακοίνωση θα υπάρξει. Αναμονή και θα τα ξαναπούμε.."


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου