Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

Δεκάδες χωριά στην Εύβοια αποκλεισμένα και χωρίς ρεύμα

Με τη χιονοθύελλα και την ασταμάτητη ροή της πάλευαν όλη τη νύχτα οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων για να κρατήσουν όσο είναι δυνατόν το κεντρικό οδικό δίκτυο της Εύβοιας ανοιχτό.O Τηλέμαχος αφήνει πίσω του δεκάδες αποκλεισμένα χωριά με το χιόνι να ξεπερνά σε κάποια από αυτά το ένα μέτρο και σχεδόν όλο το δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Άννας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.
Με πολλή δυσκολία οι οδηγοί των εκχιονιστικών μηχανημάτων έχουν καταφέρει να κρατήσουν το ένα ρεύμα της κεντρικής οδικής αρτηρίας Χαλκίδας Αιδhψού ανοιχτό, αφού στο σημείο του Αγίου το χιόνι ξεπερνά το 1,5μέτρο.
Βαρύτατα έχει πληγεί ο δήμος Κύμης Αλιβερίου, καθώς έχει δεχθεί μεγάλο όγκο χιονιού, όπως και ο δήμος Διρφύων Μεσσαπίων. Στην Κάτω Στενή το χιόνι ξεπερνά το ένα μέτρο και μέσα στα Ψαχνά τους 50 πόντους.
Πολλά χωριά στο δήμο Ερέτριας έχουν επίσης πολύ χιόνι, ενώ στην Αμάρυνθο έχει κοπεί από το πρωί το ηλεκτρικό ρεύμα.
Τους 20 πόντους φθάνει το χιόνι μέσα στη Χαλκίδα.
Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Χαλκιδέων, Ερέτριας, Λίμνης- Μαντουδίου- Αγ.Άννας, Ιστιαίας-Αιδηψού και Διρφύων Μεσσαπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου