Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Υποψήφιος με τον Καθαροσπόρη ο Άγγελος Αναστασιάδης, γιος του Δημάρχου Ν.Αρτάκης, Παναγιώτη Αναστασιάδη


«Το μέλλον μας πρέπει να το συνδιαμορφώνουμε όλοι μαζί  και κυρίως εμείς οι νέοι, συναισθανόμενοι το χρέος απέναντι στον εαυτό μας και στο τόπο μας.
Ως γιος του Παναγιώτη Αναστασιάδη, Δημάρχου Ν. Αρτάκης (2002-2006) και δημοτικού συμβούλου Δήμου Χαλκιδέων ( 2011-2014), η διάθεση για προσφορά απέναντι στους συμπολίτες μου αποτελεί αξία ζωής.
Στο πλαίσιο αυτό και χωρίς καμία προσωπική φιλοδοξία αποφάσισα να δεχθώ την τιμητική πρόταση του υποψηφίου Δημάρχου, Βασίλη  Καθαροσπόρη και να είμαι υποψήφιος  δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ». Η ΛΥΣΗ βρίσκεται στο χέρι μας και βρίσκεται ΤΩΡΑ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου