Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2019

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΣΔΕΚΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΣΤΕΡΕΑΣ

Με τις τελευταίες χιονοπτώσεις στην περιφέρεια της Στερεάς ήρθαν στην επιφάνεια προβλήματα που αντιμετωπίζουν το σύνολο των λαϊκών στρωμάτων ιδιαίτερα στα ορεινά χωριά αλλά και στις πεδινές περιοχές. 
Για άλλη μια φορά τα ξημερώματα της Τρίτης η εθνική από τη Θήβα έως την Μαλακάσα έκλεισε. Πολλά χωριά παραμένουν αποκλεισμένα για μέρες. Σε πολλά χωριά ακόμα και σε μεγάλες γειτονιές πόλεων δεν υπάρχει νερό. Μεγάλες διακοπές στην ηλεκτροδότηση με αποτέλεσμα πολλοί συνάνθρωποί μας να μην έχουν θέρμανση τέτοιες ώρες.

Εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα συνεχίσουν και τις επόμενες μέρες, προβλήματα με την θέρμανση έχουν εκατοντάδες λαϊκά νοικοκυριά που τα οικονομικά τους φτάνουν να χρησιμοποιούν το πετρέλαιο , τα στερεά καύσιμα και το ρεύμα με το σταγονόμετρο.

· Απαιτούμε άμεσα την κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης και του ΦΠΑ στα καύσιμα της εργατικής-λαϊκής οικογένειας και των φτωχών αγροτών.

· Να εξασφαλιστούν τα αναγκαία για τις κτηνοτροφικές μονάδες της περιοχής

· Να αποκατασταθεί η επικοινωνία, το νερό και το ηλεκτρικό ρεύμα σε όλα τα χωριά.

· Να εφοδιαστούν με το αναγκαίο πετρέλαιο όλα τα σχολεία , οι παιδικοί σταθμοί, τα Κέντρα Υγείας και τα νοσοκομεία της περιοχής.

· Να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός , οι υπηρεσίες της περιφέρειας και των δήμων στο ύψος των αναγκών του λαού της Στερεάς και όχι με την επικρατούσα λογική του «κόστους – οφέλους» που οδηγεί στην πλημμελή ή και στην ανύπαρκτη αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου