Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2019

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ Φάνη Σπανό


Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Φάνη Σπανό και ανταλλάξαμε εγκάρδιες ευχές.  Στην ροη της συζήτησης αναδείχτηκαν και εκφράστηκαν από όλα τα μέλη τα προβλήματα που ταλανίζουν αρκετά χρόνια τις τρίτεκνες οικογένειες στον Νομό μας .

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση ο Αντιπεριφεριάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης λέγοντας « επιμένουμε ν ακούμε προβλήματα, επιμένουμε να δίνουμε λύσεις.» εξέφρασε την κατανόησή του στα ζητήματα που του θέσαμε και υποσχέθηκε πως θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου οι άνθρωποι που ανήκουν στην κατηγορία αυτή να αισθανθούν λίγο καλλίτερη την καθημερινότητά τους.
Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του προς όφελος των πολιτών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου