Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

ΝΟΔΕ Φθιώτιδας: Στήριξη στον Φ. Σπανό

Με Δελτίο Τύπου, η ΝΟΔΕ Φθιώτιδας ανακοινώνει την στήριξη της στο πρόσωπο του Φάνη Σπανού, ενώ παράλληλα παρουσίασε ποιοι ορίστηκαν υπεύθυνοι σε βασικούς τομείς δράσης."Την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ για το νέο έτος ,στην συνεδρίαση παραβρέθηκε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ.Φάνης Σπανός παρόντες ήτανε ο Βουλευτής κ. Χρήστος Σταικούρας ,η πρ.Βουλευτής κα.Ελένη Μακρή Θεοδώρου ο πρ.Αντιπερειφερειάρχης Κ.Θέμης Χειμάρας ,ο Πρ.πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ.Γιάννης Οικονόμου το νέο μέλος της Πολιτικής Επιτροπής κ.Κώστας Σούλιας ,ο Τομεάρχης Ευρυτανίας κ.Στέλιος Κανέλλος καθώς επίσης σύσσωμη η σύνθεση της ΝΟΔΕ ,Πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Επιτροπών καθώς επίσης και αρκετά κομματικά στελέχη .
Έγινε εκτενής αναφορά για τις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές και καταδείχθηκε η ομοθυμία όλων ότι οι εκλογές αυτές έχουν πολιτική χρεία ,ο κομματικός μηχανισμός τέθηκε σε εκλογική ετοιμότητα ,και όπως δήλωσαν όλοι θα δώσουμε αυτή την μάχη στο πλευρό του Φάνη Σπανού. Τα στελέχη ευχήθηκαν στον Υποψήφιο Περιφερειάρχη καλή επιτυχία και εξέφρασαν την επιθυμία τους να βοηθήσουν στο δύσκολο αγώνα που δίνει για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα
Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ.Σπύρος Κωσταράς ανέφερε ότι ο Φάνης Σπανός είναι επιτυχημένος ,νέος προέρχεται από την ελεύθερη αγορά είναι οικογενειάρχης είναι η επιλογή της παράταξης και αποτελεί υποψηφιότητα προοπτικής και νίκης .

Για την αποτελεσματικότερη οργάνωση της ΝΟΔΕ ανατέθηκαν αρμοδιότητες σε υπευθύνους τομέων δράσης ,τα μέλη που ορίζονται αποτελούν μέλη της ΝΟΔΕ .
Υπεύθυνος Υγείας Μπαρμπαρούσης Μιχάλης
Υπεύθυνος Ανάπτυξης & ΜΜΕ Καββαδίας Σταύρος
Υπεύθυνη Υποδομών Τσεκούρα-Αμερικάνου Ελένη
Υπεύθυνη Παιδείας Ηλιοπούλου Βασιλική
Υπεύθυνος Κοινωνικών Θεμάτων Γαλανός Γεώργιος
Υπεύθυνος Τουρισμού Ζιάκας Νικόλαος
Υπεύθυνος Αγροδιατροφής Ποταμιάς Σπυρίδων
Υπεύθυνος Ασφάλειας Πετράκης Νικόλαος
Υπεύθυνος Αγροτικού Παλιούρας Γεώργιος"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου