Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2019

Φ. Σπανός στο ΡΑΔΙΟ1: "Μας αγνόησε η ΔΕΗ και είχαμε εκτεταμένες διακοπές ρεύματος"!!

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Φάνης Σπανός για την ΔΕΗ και τις διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης μιλώντας στην εκπομπή του Μάνου Παπαμακάριου στο ΡΑΔΙΟ1 98.1, είπε οτι "παρά το γεγονός ότι είχε επισημανθεί στην ΔΕΗ η επικινδυνότητα που παρουσιάζουν δέντρα που βρίσκονται δίπλα στις γραμμές παροχής, εν τούτοις οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ αγνόησαν τις επισημάνσεις αυτές με αποτέλεσμα η πτώση των δένδρων αυτών να προκαλέσουν εκτεταμένες διακοπές στο ηλεκτρικό ρεύμα κατά την διάρκεια της κακοκαιρίας στην Β. Εύβοια"!!
"Ηδη τους το επισημάναμε και στην χθεσινή σύσκεψη, νά λάβουν μέτρα για να μην παρουσιαστούν τα ίδια φαινόμενα" είπε ο Φάνης Σπανός.

Ακούστε τι είπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου