Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Το μήνυμα του Σίμου Κεδίκογλου για το νέο έτος

«Εύχομαι το νέο έτος να είναι η αρχή για ένα νέο ξεκίνημα, που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία, που έχει ανάγκη η πατρίδα μας, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, για να βγει από τα σκληρά αδιέξοδα της προηγούμενης χρονιάς. Ας είναι το 2019 η χρονιά, που θα γεννηθεί ξανά η ελπίδα, να είμαστε βέβαιοι, ότι ενωμένοι θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη δύσκολη καθημερινότητα και θα επανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας.
Ιδιαίτερα για την Εύβοια, το σημαντικότερο λόγο που βρίσκομαι στην πολιτική, προσδοκώ πως το 2019 θα μπορέσουμε μαζί, να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το σχέδιο ανάπτυξης και αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, να συνεχίσουμε την πορεία που είχαμε ξεκινήσει, την οποία , δυστυχώς, ακύρωσε η σημερινή κυβέρνηση.
Εύχομαι η Εύβοια να γίνει ταυτόσημη του πλούτου και των δυνατοτήτων της. Ένας τόπος που θα προσφέρει επενδυτικές ευκαιρίες, με σύγχρονες υποδομές για να αποκτήσει επιτέλους τη θέση που της αξίζει!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου