Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 3 Ιανουαρίου 2019

Ανοικτό παραμένει το σύνολο του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Εύβοιας

Ανοικτό παραμένει το σύνολο του Εθνικού και Επαρχιακού Οδικού Δικτύου της Εύβοιας και η κυκλοφορία διεξάγεται απρόσκοπτα, καθώς ο στόλος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας επιχειρεί, όπου κρίνεται αναγκαίο. 
Εξαίρεση αποτελεί η κυκλοφορία βαρέων οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα τα τμήματα όπου σημειώνεται χιονόπτωση, ενώ η διέλευση οχημάτων πραγματοποιείται χωρίς αλυσίδες είναι τα εξής:

· ΕΟΔ Ταξιάρχης-Καστανιώτισσα-Γαλατσάδες, (επιχειρούν 3 μηχανήματα)

· ΕΟΔ Ιστιαία-Γούβες-Βασιλικά-Παπάδες-Στροφυλιά, (επιχειρούν 4 μηχανήματα)

· ΕΟΔ Αγδίνες-Παπάδες, (επιχειρεί 1 μηχάνημα)

· Κερασιά-ΕΟΔ 77 (Χαλκίδας-Αιδηψού), (επιχειρεί 1 μηχάνημα)

· Κερασιά-Δρυμώνας-Ροβιές, (επιχειρεί 1 μηχάνημα)

Ενώ τα τμήματα όπου κρίνεται απαραίτηταη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων είναι:

· ΕΟΔ Ψαχνά-Προκόπι-Μαντούδι, (επιχειρούν 8 μηχανήματα)

· ΕΟΔ Στενή-Στρόπωνες, (επιχειρούν 5 μηχανήματα)

· Στρόπωνες-Μετόχι, (επιχειρούν 2 μηχανήματα)

· ΕΟΔ Σέττας, (επιχειρούν 2 μηχανήματα)

· Βουτάς-Κοκκινομηλιά-Κρυονερίτης-Μηλιές, (επιχειρούν 5 μηχανήματα)

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr καθώς και να επικοινωνήσουν, όλο το 24ωρο, με το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Εύβοιας στο τηλέφωνο 22210-20000.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου