Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 2 Ιανουαρίου 2019

Βρήκε τελικά την ..Ιθάκη ο "περιπλανώμενος" Ιωάννης;

Μπορεί ο Γιάννης Λαλανίτης να ..περιπλανήθηκε στους προεκλογικούς ..ωκεανούς ως ένας σύγχρονος Οδυσέας αλλά απ ότι φαίνεται τελικά βρήκε την Ιθάκη του στην παράταξη του Χρ. Παγώνη!!

Αν και αυτό δεν έχει γίνει επισήμως γνωστό με ανακοίνωση, ο Δήμαρχος θα πρέπει να πάρει και το "οκ" της ηγετικής ομάδας της παράταξης, στην οποία μαθαίνω ότι υπάρχουν ..αντιρήσεις!
Και η παραίτηση του Λαλανίτη από την ΝΟΔΕ συνεπάγεται και διαζύγιο με την Νέα Δημοκρατία και .."επαναπατρισμός" στο ..πατριωτικό ΠΑΣΟΚ;
Μας μένουν λοιπόν μόνο οι φωτογραφίες και τα χαμόγελα, σε αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης αφού "ούτε ο Λαλανίτης έχει δηλώσει ξεκάθαρα αλλά μόνο με υπαιγιγμούς ...".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου